onsdag 11 februari 2009

En bomb har slagit ner!

Nu är måttet rågat! Jag har tjatat på Elis hela förmiddagen att han ska städa sitt rum och han säger att han har gjort det! Är det någon av ER som tycker det ser nystädat ut? Nu är det jag som tar fram kartonger och soppåsar och gör en ordentlig storstädning på gossarnas rum..................... ................och jag är inte nådig idag. Nu kommer jag slänga det som är sönder, ställa undan de saker som fortfarande är hela men som de inte leker med, på vinden. Det här är SISTA gången jag städar deras rum (det har jag ALLLLLLLLLDDRRIIIG, sagt förrut;-)
Vill ändå ge lite beröm till Svante som brukar vara jätteduktig och hjälpa mig "plocka i ordning" och vika tvätt men han är med Fredrik i Gamleby så jag kan inte få lite hjälp av honom just nu.

Okej då, Elis har andra beundransvärda talanger han också men nu blev jag bara sååååå trött på allt skit, så jag tog tag i det själv........och ska jag erkänna en sak?????? Jag tycker det är ganska roligt att städa när det sen syns vad man har gjort;-)


Inga kommentarer: