tisdag 30 november 2010

OJ!

Så var det redan tisdag och det går inte riktigt som jag har tänkt mig, med bloggandet. Svea är på allt och far runt som en liten vilde när jag sätter mig vid datorn och då är det inte ens någon idé att logga in sig, känner jag.
Måste bara säga det att jag älskar att vara hemma och se denna lilla ljuvliga person busa runt, kommer på mig själv flera gånger om dagen, att jag bara sitter och ler när jag ser henne. Tror på något vis att jag tar igen allt som jag missade det första halvåret med Svea, nu i stället och jag insuper varje dag med glädje.
Passar även på att mysa lite med Svante och Elis också när Svea har somnat, läser godnattsaga och pratar lite "skit". De har blivit så stora och kloka och trots att de bråkar ständigt med varandra (just nu) så är de också helt fantastiska:)
Annars händer inte så mycket just nu, skottar lite snö då och då;)
Håll ut kära bloggläsare, jag har "beställt" en ny dator så jag hoppas att jag kan "få" den innan jul och då ska jag försöka vara bättre på att berätta vad som händer i vårt vardagsliv samt lägga in lite bilder.
För den som undrar...Sveas mat...något bättre och idag åt hon ganska bra av "vanlig" mat och det känns skönt kan jag lova.
Tjingeling!

Inga kommentarer: