måndag 21 februari 2011

Åter en helg som passerat!

Fattar inte vad fort tiden springer iväg. I fredags hade vi "minispa" här hemma då Mia kom och smörjde in mig i alger, såg ut som koskit från nyutsläppta kor, men var himmelskt skönt.
Synd bara att Svea vaknade när jag var som mest insmord men det gick bra att vara hos Mia medans det "torkade" och jag duschade av mig smörjan. Efter det kom Nettan ner och såg till Svea medans jag fick en skön massage. Sedan god lunchsallad från "lilla blå" och jag åkte och hämtade grabbarna medans Nettan fick sig en omgång av Mia. Så här såg Sveas knapphål ut två dagar efter borttagning:)
Härliga (och sexiga) bilder, va???


Mia "kör" öronljus på Elis. Han har tjatat så länge att få prova och så när han äntligen får så frågar han hela tiden -Är det färdigt snart??? Han tyckte det luktade illa (bivax).
Sötnos!

Se så slät och fin jag blev i hyn efter algerna;)
I lördags kväll var Isabelle och Daniel och barnen här och käkade. Fredrik kände sig hängig när de åkt och på natten så spydde han......en gång i Käggla när han kräktes så svimmade han så jag låg bara och väntade på en duns....och mycket riktigt....skvadunk...jag ut på toan i ett nafs och där låg han och var helt väck. Som "tur var" är jag just nu ganska van vid svimningar (Svea) så jag pratade lugnt med honom och la honom i framstupa sidoläge för att det inte skulle komma kräks i halsen. Efter ett tag vakna han till och jag kunde gå tillbaka till sängen. Svea svimmade för mig (andra gången) förra veckan när jag skulle pilla bort en snorgubbe i näsan på henne.....hon blev så arg att hon började skrika och inte tog in någon luft och tuppade av......unge, säger jag bara! Varför? Men dessa tendenser finns både i min och Fredriks släkt. När jag frågade doktorn sist så sa han att det var ett släktdrag.....
Nåväl, nu är det måndag och jag är rastlös som fan. Meningen var att jag skulle ha åkt och jagat igår men det "sket sig" i och med att F var hängig.
Status: Vill, vill inte, vill, vill inte, vill, vill inte.......................................!!!!!!!!!!!!!!!




2 kommentarer:

Anonym sa...

Även om färgen e´ himla äcklig så ser de´ ju bara såååååå skönt ut ju!!!!
Fast sexigt....njaa....de´ vet i f..n!!?? Hihihi ;o))
Ha ett skönt sportlov....för de´ har väl ni nu me´ va´??!!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, det är jätteskönt och huden blir som sammet efteråt! Att du inte tycker jag är sexig...vad lustigt;)
Det är jätteskönt med sportlov och att slippa väcka trötta barn. Ha det gott Pia! Kramar!