måndag 21 februari 2011

Vill inte känna så här....

....viljelös med STORA bokstäver!
Det känns som om livet bara går och att jag bara blir fetare och fetare:(
Jag som var så på G i höstas och faktiskt gick ner i vikt.
Vill så gärna vara igång igen men orkar inte. Eller snarare att jag känner att det inte är någon idé att ta tag i vikten förrens vi kommer hem från Schweiz. Jag VET, det är ju bättre jag börjar NU så att jag inte behöver tänka på vad jag äter och dricker där nere men varför är det sååååååå svårt?
Nu har ju en ny vecka börjat och det ÄR träning i L-hammar ikväll så varför försöker jag hitta en anledning att INTE åka när jag innerst inne vill. Åker jag idag (vilket jag måste) så ska jag åka på torsdag också om jag är frisk, visst vore det bra:)

Det är låååångt kvar till november MEN som jag sagt förrut så skenar tiden iväg och jag måste väga under 70 kilo på min 40-års dag så är det bara!!!!!
Ge mig en STOR fet (ha, ha, ha) spark där bak är ni snälla, det behöver jag som missköter min kropp så här.
BLÄ:(

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att man funderar på det där med vikten, men det är inte bra om det blir för mycket. Det nog bra att komma iväg på gymnastik, men tänk på att det kommer att bli mycket lättare bara snön försvinner. Då kan Svea och du gå riktigt långapromenader i vårsolen!

Kram Maggan

Anonym sa...

Jag kan anmäla dej till Tjejmilen som en kick i rumpan o i rätt riktning ;-)
Att anmäla sig till en sån typ av utmaning är det enda som får mej att ta tag i motionerandet.

Kram o lycka till,
Sara E

Anonym sa...

Karro älskade syster, du är skitsnygg på bilden på bloggen. Vad blond du är!!! Det passar dig. Träna på men stressa inte. Du kommer att gå ner i vikt och du kommer att väga det du vill i höst. Jag känner dig och du är envis. Jag älskar dig! Kram från Bryssel

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Söta ni är!
Maggan! Visst blir det bättre när snön försvinner. Vi var ju väldigt flitiga med vagnen i höstas. Jag älskar att gå så det är ju verkligen bra. Kram!

Sara! Det är "bara" ett problem...jag avskyr att springa! För två år sen var jag anmäld till Tjejmilen men då blev jag ju väldigt gravid så det blev inget av det. Nu har jag som sporre i stället att jag ska på tre 40-års fester och en 30-års fest och det räcker som motivation kan jag lova men tack ändå! kram!

Sofie! Som du ser är det ju många kalas under året, så jag ska verkligen anstränga mig och som du skrev....du vet hur jag är. Tack och kram!