söndag 6 februari 2011

Härliga helgen!

Igår, lördag var vi först till Viken och hämtade Svante som sovit hos en kompis (igen...han vill tydligen inte vara hemma längre;(
Sen var vi hos "farmor och farfar" i Härad och käkade smörgåsar och semlor som vi köpt på "Lilla blå". Ute pissregnade det och blåste storm. Mysigt att sitta inne och prata.
Följde också med Oliwer och tittade på hans hus som han jobbar med för fullt. Det kommer bli jättefint och han har murat spisen, spiskåpan och skorstenen alldeles själv, superduktigt tycker jag. Tycker inte det var alls länge sen han var ett litet barn som bara älskade sina gosedjur:) Tiden går verkligen fort när man ser att barnen blir vuxna och kan hur mycket som helst själva (tex. mura och snickra).Svea med sina små älsklingar.

På kvällen åkte vi ner till bästa Daniel och Isabelle på middag. Väldigt trevligt, mysigt och gott.
Efter maten kollade vi in melodifestivalen. Några av låtarna tyckte jag var helt okej faktiskt.
Det var så roligt att se Svea, som gosade med hundarna och sprang omkring i en alldeles för stor klänning som hon fick utav Doris. Hon skulle ha den på sig direkt när hon fick den. Nu börjar man inse att hon också börjar bli stor och att hon förstår saker runtomkring henne.
Så skönt att jag kan slappna av nu och inte behöver springa runt och passa henne hela tiden.
Hon har åter igen, börjat att äta lite smått och jag har klarat mig galant den här gången hon matvägrade, även fast jag ringde till Christel, som jag alltid gör när jag är orolig.

Svea, söt som socker!

Nu ska vi snart åka ner till Fogelvik igen. Vi ska grilla korv och barnen ska åka kälke efter Daniels skoter, mycket uppskattat.
Hoppas ni får en bra söndag och var rädda om er!Så här fint har mamma och pappa hemma hos sig!


1 kommentar:

Anonym sa...

Så roligt det är att läsa din blogg nu. Kramar fr. Mor