fredag 25 november 2011

Hej vänner!

Idag är en bra dag hoppas det är det för ER oxå. Vi har jobbat "hemma" både F och jag:) Jag hämtade barnen skapligt tidigt och det är extra mysigt då det är fredag. Vi tog en after work hos Mia och Andreas och jäklar vad härligt det är att "bara" få sitta ner och prata hur man än stinker...... TACK!!
När vi kom hem badade jag och Fredrik ihop med Svea medans de andra två busungarna hade kuddkrig. När Svea somnat käkade vi god stekt innanlår av min älgtjur (det var sååå gott) med klyftpotatis och vitlökssmör. Om ni undrar vad jag har på potatisen innan den far in i ugnen så är det, olja, balsamvinäger, honung, salt, italiensk salladskrydda, salt och grillkrydda och det blir jättegott:)
Innanlåret hade jag marinerat innan med olja, vitlök, honung, salt och peppar, inte ihopkladdade i en påse, utan varje skiva för sig på en skärbräda (i rumstemperatur).
Sune, det lilla busfröt!


Min sötnos och min sötnostuttsyster Hanna, på (i???) Östermalmshallen.



För ER som inte tycker om döda djur BLUNDA, här är mina två rådjur förra helgen. Vet inte om jag får lägga ut den här fina bilden på när min yngsta söta systerdotter hade nerlagt sitt först rådjur (15 år) men om inte får du säga till Feffe! Jag blev hur eller hur så stolt och glad att jag grät på mitt pass när jag hörde att allt hade gått bra!! Mina tankar gick så här: Min kära mor var en god jägare (och säkert skulle vara om hon bara var ute och jagade) sen vi tre systrar som jagar, och så nu TREDJE generationen!!! Faan vad härligt (och vilken ÄRA och stolthet!)


Och så en bild från åtelkameran...idag hittade jag bilderna från toan....... på min dator, vi fick oss ett gott skratt men inget som läggs ut här....... MEN får 10 kommentarer så ska jag visa er...he-he! Trevlig kväll på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi....hoppas att de´ blir 10 kommentarer nu då så vi får se!!!! *ASG*
Ha en jätteskön adventshelg!
Kramar från Pia

Rebecka sa...

haha, jag bara måste kommentera då! ;) Kram Rebecka