fredag 4 november 2011

Jag är en BONDE!

Och jag är så stolt över det!!!!
För 2½ år sen var Fredrik, Svante och jag på Joe Labero ihop med Sofie och Ulf. Vi satt länst fram på högra sidan av scenen, vi hade bord där då Sofie hade bjudit oss på VÄRLDENS dyraste middag (vi hade å andra sidan hjälpt henne att måla om och snygga till hennes lägenhet som hon skulle sälja, så middagen var befogad;)
Nåväl, i början av showen så slängde herr Labero ut en nyckel i publiken. Min kära syster var snabb som blixten och fångade den framför ögonen på mig. Joe bad Sofie att ställa sig upp och han frågade vad hon hette och vad hon jobbade med/som. Det hon svarade använde han under hela föreställningen -Sofie som jobbar på försvarshögskolan (han hade ytterligare cirka 5 personer som han hela tiden återkom till). Sofies nyckel användes i sista numret och hade så klart en stor inverkan i showen, som vanligt satt man bara och gapade åt vad han gjorde.
Under och efter föreställningen satt jag och funderade på vad jag hade sagt vad jag jobbade med om det varit jag som tagit nyckel. Jag heter Karolin och är CAMPINGVÄRD! Det kändes så fel (även om jag var det just då) att jag tror att jag trots allt hade sagt -Jag heter Karolin och är BONDE. För det är ju det jag är i mitt HJÄRTA och alltid har varit även när jag inte har jobbat som det. Därför är jag så glad att äntligen kunna få säga det ärligt -Vi har en egen gård och jag är BONDE, inte "bara" djurskötare utan BONDE/LANTBRUKARE och jag är ÄLSKAR det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så klart att du är stolt!
kram
Rebecka

Anonym sa...

Japp!! & de´ ska du va´ oxå!!! :o))
Kramar Pia