onsdag 30 november 2011

Onsdag!

Jag följde med pappa, Frasse och Ola ut på en liten sväng med Kula idag efter ladugården, som inte var så mycket att göra i, då min älskling redan varit där på morgonen:) Hunden fick dock inte upp något och jag är inte snopen för jag tycker aldrig att den hunden har jagat.....;) Efter det var det kaffedax och jag åkte hem och passade på att sitta på mitt lilla fina kontor (kökssoffan) med alla mina pärmar och fakturor. När jag var färdig med det åkte jag till Liljestad (igen......) och där flyttade jag en ko (en av mina TRE dikor...ha, ha, ha) och efter det drog jag fram högtryckstvätten och tvättade en box. Skiten sitter som berget och det tar lååång tid när det inte är blötlagt något innan, trots hög värme på tvätten. Fick mig ett gott skratt två och en halv timme senare när jag såg mig i spegeln, hade koskit i hela ansiktet, nästa gång måste jag ta ett kort och visa er så ni också får lite roligt:)))) Nu var klockan 14,40 och jag åkte hemåt (igen) och käkade SEN lunch, var bra hungrig då. Åkte sen åter till Liljestad (återigen....) och pratade lite med Fredrik som kommit hem och lagade någon skogsmaskinsdel som gått sönder. Efter det var det bara att ge sig av till dagis och hämta tre sötnosar:) Lite adventsfint går det att få här:)

Jag köpte böckling igår:) Svea med bebisSune. Kom bebis, kom bebis säger hon, bara för att jag brukar kalla honom bebis:)


Visst har han blivit stor?

Två sötisar! Svea har inte sovit middag på dagis, varken igår eller idag. Vilken skillnad att lägga henne på kvällen:) Jag har märkt det på helgerna att hon börjat att hoppas över middagsluren, så jag frågade på dagis om det gick bra att de hoppade där med. Det var inga problem och hon har inte varit tjurig så det har gått bra. Det har varit jättesvårt att få henne att somna på kvällarna (när hon sovit på dagen) och hon har inte somnat förens 21,30.... Men som sagt, innan 19,00 låg hon i sängen ikväll:)










1 kommentar:

sara sa...

mina små går och lägger sig kl 18 annars blir de tokiga! och då vill folke gääärna sova mellan en och två timmar på dagen om han är hemma! vilken skillnad det är på dom små:)