onsdag 12 september 2012

Hmm!

Hemma och VABBAR vad sägs om det? Svea det lilla trollet vaknade vid 04.00-tiden och var varm, ja hon hade i alla fall nästan 39 graders feber.
Så här sitter jag med en kopp kaffe och inser att jag nog inte kommer göra många knop idag, det kan i och för sig vara bra så att jag också blir frisk. Känner mig faktiskt bättre idag och funderar på träningen ikväll......borde hålla mig därifrån men vill så gärna. Jag får be Fredrik att binda fast mig ikväll annars kommer jag att åka, det vet jag;)
 
 Vår lilla söta "bebis".

 Se så fint det börjar bli i Käggla. Det kommer bli ett skapligt stort gärde på cirka 8 ha :)
 Gissa om vi blev snopna när vi mötte den här svarta pantern igår. Trodde han var borta för alltid. Sune, den "fulingen" hade blivit stor och grann och var fortfarande kelig MEN biter och rivs gärna samtidigt som man klappar och kelar med honom.
 Osminkad och förkyld ser jag ut så här.
 FeberSvea klockan 08.30. Och nu har hon ätit gröt och falukorv så det står härliga till :)
 Mys med katt och dotter:)
Nu dricker jag kaffe och är det inte konstigt men kaffet smakar INTE lika gott om man inte varit ute och jobbat innan.
Styrelsemötet igår gick bra och jag var hemma till 20.15.

Det BÄSTA som hände igår var dock när min kära make tittar på mina underarmar och säger:  -vad smala dina armar blivit :) Ja, jag sa ju det att jag kan bli glad för lite, alla timmar på gymmet kanske ger lite resultat, skulle dock vilja bli smal runt midjan också ;)
Ha en bra och frisk dag!

Inga kommentarer: