tisdag 4 september 2012

Tisdag.

Veckorna ser ut som vanligt. Jobb och träning och barnuppfostran. Förrut klippte Elis till Svante riktigt ordentligt och jag blir otroligt irriterad på när de slåss. Frågade Elis vad han skulle tycka om jag och Fredrik slogs....han höll med om att det inte skulle vara så trevligt.

Igår var jag på easyline (en timme) och jag hade bestämt mig för att INTE TRÄNA igen förens i morgon men jag kunde inte låta bli att gå på Ciccis ½-timmes easyline idag (när jag ändå var tvungen att sticka till Viken i ett annat ärende). När det är bra tränare lockas man ju dit fast man kanske inte skulle:) En halvtimmes pass kanske ni tänker inte är något att träna för MEN är man effektiv kan jag lova er att det ger ganska mycket. Passet avslutades med intervall på "plankan", 15sek, 45 sek, 1 minut, 45 sek och avslutningsvis 15 sek. Vila mellan intervallen 15 sek, skapligt darrig jag var i kroppen sista femton.

Vi har slagit tredjeskörd nu och det ser ut att bli skapligt med bal igen:) Fredrik är inne i någon slags jobbpsykos, som exempel: jobbade till 21.30 igår och vaknade 01.45 inatt och kunde inte somna om. Klockan 04.00 var han i Liljestad och servade tröskan, som han har "dammat av" och tänker låna av Bengt. Jag tycker att han är fantastiskt duktig (det har jag ju skrivit förr) men det börjar bli liiite på bekostnad av oss andra i familjen.....vi umgås sällan alla fem. På helgerna är det samma sak och vi ÄTER inte frukost ihop ens då :( Kanske det blir bättre, kanske inte, men han har en jädra tur att jag inte är den som blir förbannad så lätt, för det är inte så roligt jämt att ta hand om ALLT som gäller hus, hem och barn och helst inte om barnen slåss, som jag skrev om inledningsvis. Nåväl, det är möjligt att jag inte är ensam om att ha en man som ALLTID jobbar ( jag VET att jag inte är det) men ibland undrar jag hur det skulle kännas att vara TVÅ som hjälps åt i hushåll och barnuppfostran, jag menar jag ska ju jämt ställa upp med allt inom lantbruket (vilket jag iofs älskar, det är ju min dröm att vara bonde) fast jag inte äger ett skit.......

Tur att jag får träna för det är verkligen det som gör att jag orkar:)))))))

Inga kommentarer: