lördag 29 september 2012

:)

Idag är det lördag och det har varit varmt och skönt hela dagen. Färgerna i naturen är magiska och jaktlusten börjar ta fart :)
I morse följde hela familjen med till Liljestad och jag gjorde ladugården medans Fredrik och Svea hämtade hem två vagnar med spannmål från Härad, Svante körde fram balar och Elis pysslade i verkstaden.
När vi var färdiga i Liljestad med både det ena och det andra (runt 12) så åkte vi hem och duschade och stacktill Viken och gick på "Jordbruksdagen" som anordnas varje år. Vi köpte lite "smått och gott" (rökta räkor, rökt abborre och hemmagjord rökt ölkorv, vilka läckergomar vi är va?) från Mossebo som vi ska äta senare ikväll. Vi fikade också och grabbarna sköt luftgevär. Tyvärr hade alla hästar "packat" in sig i hästtransporter och var på väg att åka när vi äntligen kom till dem. Gissa om Svea blev ledsen????
 
 
 Här bakas det CHOKLADBOLLAR.
 Gott som tusan!
 Denna katten alltså:) Den spinkiga vaden tillhör min make (mina vader är som hans lår, det är sant:)
 Tror ni hjärtat fylls av kärlek när man hittar de här två i sängen?


 Han blir ganska tålig ska ni veta.
Nu hoppas jag snart Svante och Fredrik kommer hem vill så gärna smaka delikatesserna som vi köpte. Har även kräftor och älgkalvskött med potatiskaka på menyn, kommer du hit kan du få smaka;) Sanna kom just in med nybakade kakor (tack)....så det kanske får bli en till efterrätt:) Trevlig kväll på ER!

Inga kommentarer: