fredag 19 mars 2010

Fredagsmys igen!

Idag har det regnat ute och det är nästan så jag tror att jag tyckte om det...för ser man på snön så har den minskat ganska mycket idag. Klockan närmar sig 19.00 och det är fortfarande plusgrader ute (5,6) och det var ju ganska länge sen det var så "varmt" så här dags.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än sovit lite på fm och matat dottern.
Fick lite småpanik när jag insåg att våra sprutor, som vi har för att mata Svea, sondlägesspruta samt vattenspruta (man sprutar alltid i en ml vatten efter matningen för att förhindra att det täpper sig i sonden) började ta slut. Det har ju tyvärr blivit lite tjafs mellan landstingen om vem som ska stå för kostnaderna så jag har inte vetat var jag ska vända mig.
Avdelningen i Västervik har dock alltid ställt upp och jag (eller Christel) har kunnat hämta där.
Så blev det i dag också, Christel fick springa upp på "barn",(TACK!), och hämta sprutor och dyl. och jag åkte och mötte henne i Björnsholm. Så nu har vi så vi klarar oss över helgen. Måste ta tag i detta på måndag så vi har ett ordentligt lager hemma. Just nu håller Svante och Elis på och gör grönsakssallad (Svante) och fruktsallad (Elis). Jag själv har gjort ett experiment med kyckling som jag har i ugnen, återkommer om det blir gott. Ingredienserna är i alla fall kyckling (så klart), pesto, mozarellaost, soltorkade tomater och lök, såg att de gjorde det på "Mästarnas mästare" (SVT) och tänkte att jag måste prova. Magnus hade provat det på Björkö och det hade blivit gott.
Nu ska jag se om jag kan länka till deras blogg, adressen kommer HÄR. Gå gärna in och titta på var jag kommer ifrån och läs om hur det är att leva på VÄRLDENS vackraste ö.
Hittade dessa söta bilder på när Alvar var en liten bebis, i somras, nu är han en stor pojke som snart kryper. Inte nog med det han är också världens gladaste kille, det finns nog ingen som kan skratta så mycket som han.


Nu är maten klar så jag ska duka fram. Tror att det bara kommer vara jag som tycker maten är god........hmmmmm! VI får väl se.
Ha en fin kväll!
P.S Grattis mamma och pappa på ER bröllopsdag idag!!! D.S

Inga kommentarer: