onsdag 3 mars 2010

Ingen rubrik...

Konstigt, hade verkligen ingen idé på en rubrik idag...märkligt.
Idag är helt enkelt en vanlig onsdag, med för ovanlighetens skull, vackert väder ute, strålande sol men kallt. Mamma och pappa var här på förmiddagen och jag fick en jättefin servis från min mormor, ska försöka komma i håg att visa den på bloggen någon dag.

Har inte kommit ut något idag heller men jag har ingen inspiration att dra ut vagnen på isgata...det är ju livsfarligt. Även om jag kanske fixar det är det lite otäckt med bilarna man möter, som kanske har svårt att stanna eller bromsa in när vi kommer på dessa just nu väldigt smala vägar. Nåväl, jag väntar och längtar tills det blir barmark och ljusare och i största allmänhet lättare att ta sig ut. Tog lite kort på barnen förrut men som förra gången är det svårt att få en bild där alla är okej.
Men spexbilder är också kul att ha, ger lite mer "liv" än perfekta "smilbilder".
Svea verkar finna sig i det mesta storebrosorna gör och det är ju tur det. Den tjejen kommer nog bli härdad med tanke på allt hon redan har varit med om.

Annars flyter dagarna på och det känns fortfarande okej med allt. När det känns så här så är det svårt att tänka på det som har varit jobbigt. Det är ju i och för sig tur att man kan lägga saker bakom sig annars skulle jag nog bli knäpp på riktigt.
Men det är som jag sa till min gulliga kurator, som fortfarande ringer och hör hur det är, man ska ju inte ropa hej, när det gäller den här flickan. Men man kan ju inte bara gå och älta skiten som har varit heller utan försöka se framåt också.
Jösse vad förnuftig jag låter.....vet så väl att det räcker med bara något litet som "går fel" så ramlar jag tillbaka några pinnhål. Men just nu känns det bra och då gäller det ju att kunna ta till vara på det också.
Det som har gjort att det känns bättre är:
*Att Svea verkar må mycket bättre (vem skulle inte bli glad över det).
*Att jag nästan har slutat pumpat (har inte insett hur jobbigt det var förrens nu när jag nästan har slutat).
*Att det känns skönt att det verkar funka med ersättningen, (väntar fortfarande på den nya, den var i Örebro!!!! igår)
*Att det kanske snart börjar töa och blir vår (är det möjligt?)



Den här söta Zebran fick Svea av Rebecka och Mikaela och hon bara älskar den. Mitt hjärta smälte igår när hon låg och sög på ena örat. Den är köpt på affären Ogräs i Västervik.


Nu är det godnattsaga som gäller.
Tjingeling!

Inga kommentarer: