måndag 8 mars 2010

Studiedagar för barnen.

Skönt att ha barnen hemma men de börjar tycka det är lite tråkigt med bara mamma. Ska ge Svea mat snart igen och efter det ska vi gå ut och få lite frisk luft! Det är otroliga 7 plusgrader i skuggan!

Så här såg det ut igår när Svea fick potatis för första gången, glömde lägga in den bilden i gårdagens inlägg. Denna dag har bjudit på lite roliga saker, Svea tuttar på nappflaskan och får i sig åtminstone hälften av sina mål på den.
Nu har hon gjort det två gånger idag så gissa om jag är nöjd!!!
Som sagt ska hon snart ha mat igen så då blir det att prova ytterligare en gång.
Känslan inom mig är en sådan enorm lättnad så det är inte klokt!!!

Det är inte bara Svante och Elis som är intresserade utav traktorer. Svea blir helt tokig när hon får se den här lilla boken (som jag har köpt på "Janne Banan" till henne.


Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem, han åkte vid 03 i morse så det vore ju lite kul att träffas snart.
Vid 11 ringde han och sa att vi kunde åka till Sörping och fika ihop när han hade kört färdigt för dagen men......det verkar inte bli något utav det. Synd för det hade varit mysigt.


Nu gick "Knoll och Tott" ut en sväng, de skulle behöva springa 20 varv runt huset för att bli av med lite energi.
Men, men jag ska inte klaga, HÄRLIGT med barn som mår bra!!!!!

4 kommentarer:

sara sa...

Hej! Va kul att det börjar gå bättre nu! Det gör det även för oss, Folke har börjat ta ersättningen nu :) Har ringt några gånger, till din mobil men har du bytt nr eller nått? Kanske bättre att rina hem? kram sara

Anonym sa...

Den sista bilden är SÅ fin! Ni är så söta. Jag blir varm i hela kroppen av att läsa om hur Svea äter bättre o bättre, det är en sån lättnad!
Det svider lite att vi var hos syrran förra veckan utan att kunna träffa sötnosen, men magsjuka i Skedshult ville vi inte skänka er...(fast vi klarade oss utan att bli sjuka men man vet ju aldrig innan).
//Sara E

Anonym sa...

Sara. D- Jag har nog mitt gamla nummer nu. Vill inte skriva det här men det går bra att du ringer hem. Annars har Nettan mitt mobilnummer.
Sara E- Ja, det var synd att vi inte kunde träffas. Hoppas att du förstår att dina ord och råd har betytt mycket för mig. Säg till nästa gång ni är här.
Kram till ER båda!
Karolin

Mia sa...

Så bra att Svea kan börja äta lite "riktig" mat. När slipper hon sonden?
Grabbarna får väl ta och ösa lite snö för att bli av med överskottsenergin...finns ju lite...Ja,vilka fantastiska dagar,våren är nog på G!
Snart dax för tjejernas vagnar att börja rulla många mil,eller vad tycker du? Hm,men det lär väl bli rätt lerigt ett bra tag först...
Kram till er!