onsdag 24 mars 2010

Torchwood!

Har hittat en favoritserie som jag följer på natten när jag ger Svea mat. TORCHWOOD heter den och vem jag än berättar om den för så är det ingen som sett den. Skulle förklara för Sofie och Fredrik igår vad den handlade om och det är inte det lättaste eftersom det är en "fiction" serie och kan innehålla precis vad som helst. Nattens avsnitt hade bland annat handlat om en "fiskmänniska" som kommit från framtiden. Näe, det blev inte bra när jag sa att: -Det kom en fisk från framtiden och det är ett jätteläskigt och rått program. Båda två idiotförklarade mig och sa att det var nog inte bra för mig att se på det......jag är i alla fall fast och nätterna blir lite "lättare" om man har något bra att se på:-) Igår var vi och firade farfar som fyllde år. Svante försökte lära farfar att hitta till den här bloggen så läser du här nu farfar så säger jag HEJ till dig!!!

Efter Häradsbesöket åkte vi upp till Nettan och Göran för att säga hej då till Ussa och Sara. Passade på att ta lite roliga och fina kort igen.

Sara provar hur det är att ha två bebisar. Det verkar inte vara det lättaste beundrar alla jag känner som har tvillingar, (bla. Christel).


Svea hade klänning, dagen till ära. Jag tycker det är jättemysigt att få sätta på lite fina klänningar ibland. Hon har ganska många plus att hon har fått låna en del supersöta av Mathilda.


Jag var ju och klippte mig igår också. Ville klippa mig kort men som vanligt har jag en person här hemma som inte tycker det. Egentligen skiter jag väl i vad han säger men jag vill ju att han ska vara lite nöjd med mig. Fick i alla fall min duktiga hårfrissa att klippa ganska kort, utan att det märks så mycket. Hon klippte/skar ut ganska mycket av underhåret och jag känner mig jättenöjd.


Svea den lilla busan vaknade vid 04.00 i morse och det har aldrig hänt förrut. Hon brukar lägga sig vid 21 och vakna framåt 07 (och då har jag matat henne två gånger när hon sover).
Men igår frångick vi våra rutiner lite. Jag och Mia skulle gå ut och gå och jag la ner henne i vagnen vid 18.15 och då somnade hon ganska omedelbart, sen sov hon som en stock. Vi gick ca: en timme och det blev mörkt innan vi var tillbaka och då sov hon väldigt gott och djupt. Jag lät henne fortsätta sova och smygsondade henne vid 20.00. Trodde hon skulle vakna då men inte, så jag la henne i sängen och som sagt...klarvaken vid 04...YEEES! Men hon skulle ju ha mat då så det blev Torchwood med en vaken tjej och det gick ju bra det med! Fick hålla för ögonen på henne när det blev för läskigt;-)

3 kommentarer:

sara sa...

vilka fina bilder !! det var jätte kul att träffa er :) ni får gärna komma och hälsa på om ni vill när ni kommer att ni är redo. kramis

Anonym sa...

Ett råttprogram om fiskmänniskor, det låter ju apkul...

//Sara E

Mia sa...

Hm,ja,det låter faktiskt riktigt skumt...
Du blev jättefin i håret,och vet du-ni blir bara mer och mer lika-dina systrar och du (positiv komplimang!)
Kram