onsdag 4 augusti 2010

Dagarna springer förbi i ett ......

....rasande tempo och jag hinner inte så mycket mer än ta hand om Svea och "få igång" hennes ätande igen, vilket som tur är går bra om än något trögt. Febern följdes av prickar som sedan flöt samman i en enda röra. Konstaterade ihop med vår "knappsköterska" att det antagligen var tredagarsfeber, för det blir prickar då när febern går ner. I måndags var jag i Kårtorp och hälsade på min kompis Eva, som bor i England i vanliga fall, men som kommer hit några veckor varje sommar. Vi brukar då hinna med en liten träff. Hon har två fina pojkar och ett tredje barn i magen, förra året var det jag som hade bebis i magen!!! Det är alltid lika kul att träffas och Svea fick en jättefin body och jag fick gamla brev (som jag skrivit till henne) som var jätteintressanta att läsa. Fick även ett par superroliga kort av henne, när hon "klädde ut" mig till Madonna, någon gång när vi gick i 7:an eller 8:an. Ska visa er en bild så småningom, vilket Fredrik tycker att jag INTE ska visa här på bloggen.....förstår inte varför???!
Två "gamla" bästa kompisar!
Vill passa på att tacka Sandra i Kårtorp för att hon var så himla snäll och fixade kycklingklubba till Elis, utav kycklinfilé. Han vägrade ta något annat att äta när det inte fanns just kycklingklubba, som han hade bestämt innan vi åkte hemifrån Det gick inte att få honom på andra tankar men Sandra fixade och trixade ute i köket, så att filén såg ut som klubba. Han åt upp all kyckling!!!! TACK! Service på HÖG nivå!
Svea som i vanliga fall är tykänslig som tusan, var hos Eva som om inget hänt, här trivs hon på bebismagen!

Igår kom Sofie och Ulf förbi och lånade vår bil och våra pojkar för en färd till Norrköping och busfabriken (igen). Tack för det Sofie!
Under tiden var mamma hos mig och det är tryggt och skönt. Vi åkte till viken på eftermiddagen och käkade på "Lilla blå" och sen var vi och handlade lite. Pappa fyllde år....GRATTIS PAPPA!
Nu måste jag ägna mig åt Svea som gapar och tigger om uppmärksamhet i gåstolen.
Hej, hej!

Inga kommentarer: