tisdag 24 augusti 2010

Underbar kväll hos Mia i "hennes" salong!

Idag kom jag äntligen på väg på helkroppsmassage och ansiktsbehandling hos Mia. Nu har hon ett eget rum nere i Rosenseriens frächa lokaler. Det finns många olika varianter på bahndlingar men jag hade valt att lyxa till det med en 1 ½ timmes lång massage:) Mia, i sitt behadlingsrum!
Här visar hon upp några av sina favoriter från RosenSerien (så klart!!!!)

Så här mysigt och avslappnande har det blivit i det gamla omklädningsrummet!




Lermask i ansiktet är grymt skönt och jag njöt av varje sekund!

Min kropp har "skrikigt" efter masssage länge. Det har märkts att jag har burit mycket på Svea och även om hon inte väger så mycket (cirka 7,6 kg) så blir det ganksa jobbigt för ryggen i längden. Det är konstigt, fast att Mia masserade så att det gör ont, så är det en så skön smärta
och man riktigt känner hur bra det är för min trötta kropp.
Efteråt kände jag mig len över hela kroppen och så mjuk.
Jag kan varmt rekomendera dig att ringa till Mia och boka en tid. Passa på att unna dig själv en stund av avslappning och njutning, för hur ofta tänker JUST DU, på "bara" dig själv och ditt välbefinnande????
Jag har bokat ytterligare en tid om två veckor, för att "komma igång" och få min kropp att må bra och en tid till Fredrik nästa vecka. Tror att han är i ett lika stort behov av massage som jag, om inte mer, för han sitter i sin maskin hela långa dagarna och rör inte på sig allt för mycket.
Måste även säga det att jag sov så himla bra i natt, trots en STOR och FULL måne;)

2 kommentarer:

Mia sa...

Tack Min Härliga Vän!
Vad gullig du är! Vet du,det här jobbet är så härligt, att se mina "gäster" bli så nöjda. Och att det finns människor som unnar sig själva något skönt! Varför ska det vara så svårt att "komma till skott"??? (Jag är en av dem...NÄR unna jag mej nå´t?) Tack för ett jättefint bild/info inlägg!!!! Vad skönt att höra att du sovit gott! Ha en bra dag,Kram

Anonym sa...

Underbart du har haft det. Mitt badrumsskåp är ganska fyllt av Rosenserien, det finns inga bättre produkter! Ser dock att jag är snålare än Mia med ansiktsmasken, tar mkt tunnare lager. Hm, men de är attans dryga alla härliga produkter. Känns ju lite bra att gynna hembygdens företag även nu när jag bor ute på slätten! Massage borde alla unna sig, jag går en gång i månaden sen några år tillbaka - dock använder min massör nån annan olja. (Kanske ska sälja in Rosen - eller vad säger du Mia).

/Sara E