måndag 19 september 2011

Kalvköp och föräldrarmöte!

Idag kom Fredrik hem "tidigt" och vi åkte till Ukna och köpte kalvar. Det var inte så många, typ TRE stycken...ha, ha, ha och av mjölkras....ha, ha, ha igen! Vi kommer att köpa köttraskalvar under hösten så ladugården kommer nog att bli full, väldigt roligt men väldigt dyrt blir det:)

Ikväll har vi varit på föräldrarmöte på förskolan. Eftersom vi har världens bästa skola, så kunde vi ha med barnen för det fanns personal där som tog hand om dem under tiden möte pågick.
Det var nog tack vare det som det var ovanligt många pappor med på mötet:)

2 kommentarer:

Elin sa...

Kanske vore något som andra skolor skulle ta efter? Är ju super när det finns personal som kan ta hand om barnen under tiden!
Kramar

Filosofie sa...

Hej hej, jag förstår inte kopplingen mellan personal på plats och många pappor? Sist när vi var på föräldrar möte för Alvar var båda föräldrarna till i princip alla barnen med. I något fall var det en morfar med istället för föräldrarna. Har inte haft möjlighet att gå på något möte på Alvars nya skola ännu. Idag på dagen var vi och hälsade på på hans gamla skola. Han blev helt chockad stackar. Han grät och blev blyg. Tog väl en tjugo minuter innan det gick över. Jag tror verkligen att han saknat dem som jobbar där. De är helt underbara. De är fyra pedagoger på 16 barn. Där han är nu är de två pedagoger på tolv barn. Inte lika bra alltså. Kram Syster Yster