söndag 18 september 2011

Söndag kväll!

Och helgen springer iväg fort som tusan (som vanligt),
I fredags hämtade jag Rebecka vid bussen i Björnsholm. Vi hade en fantastiskt mysig och rolig kväll, Mia och hennes barn kom också förbi. Vi pratade och lagade mat och hade väldigt trevligt tycker jag. Mycket tjejsnack blev det:) Tack både Becka och Mia för att ni kom:) Svea och Elis har precis varit hos fotografen på skolan och efter det kröp de in i ett innebandymål och ville så klart att jag skulle ta kort på dem;)

Jag med en av mina killar i ladugården. Lite gosiga är de allt (och söta:)

Ni tycker kanske att jag är fåfäng, skrytsam, larvig som lägger upp bilder på mig själv men vet ni vad det är ju faktiskt min blogg och jag gör vad jag vill med den och jag är stolt och glad att jag är så fokuserad! Här har jag på mina byxor som jag hade i våras. De är verkligen fööör stora även fast det "bara" är drygt 12 kilo som jag har gått ner (i och för sig kan man på ett sätt säga att jag har gått ner nästan 30 kg för jag vägde ju faktiskt 99,5 kg på förlossningen för två år sedan).

Låren (och brösten) är fortfarande lite för stora men men de kanske blir mindre de med, förhoppningsvis Är det så att någon retar sig på att jag tjatar om vikten så råder jag dig att lämna denna blogg och hitta en som passar dig bättre, jag kommer babbla på oavsett om du vill eller inte.

Idag söndag har jag städat, lagat mat, gjort ladugården på eftermiddagen, gått hem från Liljestad i ösregn med barnvagn och nu mina vänner dricker jag faktiskt ett glas rött och känner att det är mysigt och skönt med höst:))))

Hoppas att ER helg har varit lika fin som min.

Och Rebecka, det var så roligt att du ville komma till oss , gör om det snart:))))

6 kommentarer:

Marie sa...

Du är inte skrytsam, du SKA va stolt över dina resultat vad gäller vikten! Du är såå fiin! Å kul med bilder på "gamla" kläder, vilken skillnad! Jag tycker det är inspirerande att läsa din blogg, man blir sugen på att prova själv när man ser hur "snygg" du blir hela tiden! Kram Marie

Anonym sa...

....håller me´ Marie....du SKA va´ skitstolt!!! & ja´ e´ jä*****t avundssjuk.....men de´ e´ en helt annan historia de´!!! ;o))
Kramar från Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Men TACK snälla Marie och Pia vad glad jag bir för era ord!
Kram K

Lena sa...

Var stolt över vad du tar dej för o lyckas med!!!
Du vet att jag troget följer dina förehavanden, även om jag inte kommenterar sådär värst ofta ;-)

Elin sa...

Klart du ska vara stolt, du är ju jätteduktig! Måste kännas helt underbart när du märker resultatet på kläderna :)
Kramar

sara sa...

va jag saknar dej carro!! snart kommer det upp före och efter bilder på min blogg oxå :) men va duktigt du har varit!! gillar att du har en sund inställning och äter normalt (de gör du va?) och inte några konstiga soppor eller nått! kram