fredag 30 september 2011

Daggvåt lördagsmorgon!

Idag börjar rådjursjakten och här sitter jag;) Fredrik är och pressar och jag tar hand om hem och barn......jag ska snart ta och samla ihop alla "små troll" och åka och göra ladugården....gissar att jag "bara" får med mig en (den minsta).
Känner mig inte på topp för någon vänlig själ har överfört sina förkylningsbaciller till mig (kan det vara Svea måntro;) och jag är täppt i näsan men det kan jag leva med bara jag slipper ont i halsen som jag avskyr. Fredagsmyset blev något kort hos oss igår. Var uppe med reservdelar till Fredrik, som han bytte på pressen (den gick bra sen) och därefter åkte vi och gjorde ladugården så vi var inte hemma förens efter 19 och då var jag helt slut.......ZzZzZz så vi la oss relativt tidigt.


Här mekas det!


Svea poserar på ensilagebalen under tiden!


För min egen del blev det "kort"- dag igår. Jag hann i och för sig med att sköta djuren, röja och mocka ut hönshuset (vilket var välbehövligt kan jag lova). Jag "slog i från" vid 14,00 och åkte och hämtade barnen och sen åkte vi till Viken och hämtade farmor. Därefter köpte vi med oss fika hem som vi åt i Härad. Isabelle kom och hämtade Elis som fick följa med dem till Gusum och bada (tack Isabelle!) och Svante stannade hos farmor och farfar medans Svea och jag stack upp till Fredrik med motorn.
Nu är det bäst jag klär om och drar till Liljestad. Kanske jag hinner blogga något mer idag när jag ändå "bara" är hemma:)

Inga kommentarer: