torsdag 15 september 2011

Torsdag!

Tittar du riktigt noga på den här bilden så ser du get med två kid;) Jag blir så glad var gång jag ser rådjur (de här är de jag sett förrut). Idag var det vägningsdag på VV i Västervik. Jag har väl inte "något rätt någonstans" som åker 14 mil tur och retur "bara" för att väga mig men skulle jag hoppa över det så vet jag att jag jämnviktar i stället för att satsa på att gå ner i vikt. Det är väl i och för sig inte fy skam att stå still i vikt men min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag har ju haft det lite som mål att vara "normalviktig" då.


Svea lånar gitarren på skolan och spelar en låt.


Nå....hur gick det då på VV???


Jo då, jag fick min fjärde guldstjärna och hade gått ner ytterligare 0,5 kg:)))))


Totalt minus 12,4 kg och jag tror att det blir minus 2,6 kg på tre veckor (sen jag började om igen efter "semestern"). Nu är det verkligen inte långt kvar till en 6:a i början på vikten:))))


Innan jag vägde mig så hann jag springa in på Maxi en sväng och där hittade jag ett par läderkängor som jag köpte, snygga och bekväma men jag undrar hur länge de håller?


Nu kvällsmat, ha det!

3 kommentarer:

Marie sa...

Du är såå duktig Karolin! Vilken prestation du gjort å gör för varje vecka! =) Kram å Trevlig Helg!

Filosofie sa...

Du är grym Karro!! Bra jobbat! Kram Sofie

Anonym sa...

Tänk, jag som brukar tycka att vikten är helt oviktig... Nu ser jag hur snygg du har blivit, samtidigt som jag börjar känna mig som en flodhäst. Men det är svårt att hålla igen värman får så fantastisk mat varje dag på jobbet. Igår började vi förhoppningsvis om med våra långpromenader. Jag har sagt det fött, men jag är mycket imponerad av din karaktär! Grattis!!! / Maggan/