torsdag 8 mars 2012

EFIT (ett foto i timmen) hos mig!

Så här såg det ut klockan 07,30 i morse, 40 minuter innan skolan börjar. Ingen stress här inte:)

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förrut! Jag har tagit ett foto i timmen sedan klockan halv åtta i morse. Häng med så får du se hur en dag hos mig kan se ut (en vardag alltså;).
Klockan 08.30 i morse hade jag just sopat båda foderborden. Känns bra för både mig och djur:)09.30 (hoppade förmiddagskaffet) så körde jag fram balar med "Boxar´n", hade ut sex stycken till djuren.En timme senare (10.30) körde jag nästa traktor "Puman" för att hämta mera bal. Som jag la utanför ladugården, tills imorgon.11.30 hade jag lite tid över och tvättade av min tredje "traktor" XC 90:n. Satan i gatan vad skitig den var. Jag är i ett akut behov av en pick-up, någon som har en billig till salu??????12.30 var jag bjuden till svägerska Lina som var i Härad på fantastiskt god laxlunch. Stort TACK!Vid 13.30 tog jag med mig Linas Lewis till Stjärneberg, dit jag skulle för att hämta röjsågsklingorna Fredrik hade slipat åt mig. Han ville sååååå gärna se kaninerna och kycklingarna (som är ganska stora MEN otroligt tama). Fick uppleva en mycket lycklig och djurintresserad liten kille. Älskar att visa små barn mina djur och det är så kul när jag märker att de är intresserade, vilket Lewis verkligen är.14.30 fick jag på mig hjälmen, startade sågen men upptäckte att batterierna till radion var dåliga så då slängde jag mig i bilen (med hjälm och allt) och åkte tillbaka till verkstaden för att hämta nya "bajiten" (som Elis sa när han var liten) och då gick radion kanonbra:)))15.30 såg det ut så här där jag röjde.16.30 åkte vi förbi denna fina skylt, efter att jag hämtat barnen på Frita och förskola.17.30 var det jädrigt kallt i huset så jag var nere i källaren för att lägga på i pannan.....då var det väldigt rökit därnere.....ja, det hade rykt in kolossalt mycket:)
18.30 la jag lilla söta Svea och hon somnade med en gång, stumpan.19.30 och min man är äntligen hemma efter en lång (foto) dag. Nå, vad tycker ni? Är detta något jag ska göra om? Kanske för att visa er vad jag gör en lördag eller söndag??? Kommentarer mottages tacksamt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättekul att se hur en av dina dagar kan se ut!! Vill GÄRNA se mer!!! :o))
Kramar Pia

Jon sa...

Fränt ju!

Filosofie sa...

Det var kul att hänga med på din dag! Vilket tempo, jag blev trött bara av att titta på. Kram Syster yster