söndag 4 mars 2012

Vasalopp och promenad.

Finns det något mysigare än att få krypa ner i soffan med duntäcket om sig och titta på vasaloppet. Därför blev det inte att jag följde med till ladugården på morgonen men Svante följde med Fredrik så att han fick sällskap ändå:) Till lunch idag gjorde Svea och jag korvstroganoff och ris, så enkelt att göra och verkligen jättegott. Drog också fram dammsugaren som inte har varit framme sedan dagen innan vi åkte till Österike......JA, ganska dammigt och skitigt!!!! Vad har det tagit åt mig???
Svea tog fram Elis bössa och drog på älgjakt sa hon:) Som ni även ser på bilden har hon inte bara jaktintresset efter sin mor....vaderna går inte av för hackor heller;)Svea vill gärna vara med och laga mat och styra och diska medans jag "grejjar" i köket. Kan inte minnas att varken Elis eller Svante var sååååååå intresserade av just de sakerna. Det är verkligen skillnad på killar och tjejer det går inte att komma ifrån.Idag fyller min vän Mia år (stort GRATTIS!!!!!!!) så vi tog barnvagnen och gick ner till Fogelvik med en present till henne. Elis är väldigt snabb att vara ute och gå med men på hemvägen blev både han och Svea lite muttriga. Helst Svea då vi inte stannade kvar hos Isabelle och red lite. Hur kan vi fått ett barn som är hästintresserad???;)Mmmmmm! Vårvindar och vårfåglar som sjöng på vår väg. Så underbart!
Nu är vi hemma igen och jag har lagat pannkakor till hungriga barn. Jag syndade och tog mig en också, gudomligt god var den:) Nästa helg är det pubafton i Ekbacken och det ser jag fram emot. Jag ser även fram emot denna vecka då jag hoppas på fint väder så att jag kan röja lite mer:)

4 kommentarer:

Sara i Snällebo sa...

Vilka härliga bilder!
Härligt med vår, dock har det blivit lite kallare dagar nu :-(
Vi hoppas på en bra fest på lördag Ska bli kul att träffa alla härliga människor igen.
Kram

Anonym sa...

.....vi låg i sängen allihopa & tittade. Mysigt!!
Sen en riktig grötfrukost på det!
Barnakalas & sen ÄNTLIGEN ut på landet!!!
Fast den där jä*** tjuren som svågern Jonte har.....han hatar mig verkligen som pesten!!!!! Du ska se honom när han ser eller hör mig.....jag säger bara USCH!!! Han är INTE välkommen ut till Snåret på sommarbete igen!! :o((

Jättefina foton du tagit! Svea e´ en riktig liten kalaspingla!! ;o))

Ha de´ gott i vårens strålar!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sara! Javisst är det skönt när det börjar bli vår. Bara det att det är ljust på morgonen gör ju att allt känns lättare. Längtar till lördag:) Kram på dig!
Pia-Den där tjuren låter INTE rolig! Hoppas han inte släpps ut på bete mera;) Ha det fint och nu hoppas vi alla på lite VÄRME!!!!
Kramar till dig med!

Anonym sa...

.....nää....den tjuren ska gå till slakt i Maj, sa Jonte! Skönt!!!!!
Jonte tror att han är avundssjuk på mig!! För jag kelar med kossorna (& ger dom äpplen & annat gott!) som tjuren anser bara e´ hans!!!Kanske e´ de´ så!? Jag har en speciell relation med flera av kossorna som alltid kommer fram till mig & gosar!
Vem vet vad en tjur tänker?! ;o))

Ha de´ gott!!!

Kramar Pia