måndag 12 mars 2012

God dag!

Njae, så jättegod är den kanske inte....i alla fall inte i morse då Svea vaknade med feber. Jag som skulle följa med Fredrik till banken fick stanna hemma och vabba (anmäler mig dock aldrig till fk). Det har varit jättevarmt ute så när Sveas feber lagt sig (hon har varit pigg tack och lov) så satte jag henne i vagnen och gick runt Härad i raskt tempo. Nu måste jag verkligen komma igång med träning och bra matvanor igen....har varit alldeles för mycket slarv den sista tiden.
I lördags åkte barnen ut till Björkö och vi var barnfria ett helt dygn (grymt att säga det men det är faktiskt väldigt skönt att få "rå sig själva" lite också på hemmaplan.) Vi var i Liljestad hela eftermiddagen och redan vid 17,00-tiden kom svärfar och hämtade oss och skjutsade oss till Sätter där det var en rolig förfest. Vi var på pubafton på Ekbacken på kvällen. Det var jättekul!!!! Här följer lite bilder därifrån:)Svea och Fredrik.BÄSTA Mika och Jon, tack för trevlig förfest!!!!Här kollar jag in en av våra grannar i öst, han klarade sig från en smäll:)Min fina vän Isabelle!Jon och "morfar" Johan.Fredrik och Jörgen.Teson, Tobbe och Henke.Jag och Siccan. Som hade jättefint mjukt hår:)))Söta Lina och moi.Två duktiga lirare, Camilla och Henke.Svea med sin fina kaninklänning hon har fått av dagisfröken Cicci. Behöver jag säga att det är ett favoritplagg.
Jag har ju glömt att berätta att vi har fått vår första "dikokalv". Det blev en tjurkalv som föddes i fredags och heter Jolle (döpt av Svante). Ska ta en bild och visa er någon dag. Idag var jag och luktade på honom i ansiktet och de luktar godare en bebisar, tycker jag. MYYYYSSS! En egen kalv:)))))

4 kommentarer:

Camilla sa...

Trevliga bilder från en trevlig fest...men hur kommer sig att den nyktraste blev så suddig?? Skyller väl på fotografen ;)

Sara i Snällebo sa...

Håller mitt löfte att kommentera :) Härliga bilder från en rolig fest!

Filosofie sa...

Det är inte grymt att tycka det är skönt att vara barnledig. Det är helt naturligt och en förutsättning för att hålla liv i relationen. Mer sådant tror jag bara ni mår gott av. Kram Sofie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Camilla-Suddiga bilden beror främst på kameran (tyvärr) men säkert också på fotografen;)Javisst var det trevligt!!!

Sara-Ja,tack så mycket för den roliga festen-MER sådant!!!

Sofie-Jag älskar att vara med mina barn mestadels men "satan i gatan" vad skönt det är att få vara bara jag och Fredrik ibland:) Mera sådant också:))))
Kramar till ER alla för kommentarerna!!!!