onsdag 21 mars 2012

Kanske inte världens smartaste....

...att åka iväg och röja två timmar när man inte är helt okej. Men det var precis vad jag gjorde i eftermiddags. Nu mår jag lite halvtaskigt och inte blir man ett dugg gladare när man blir utskälld av en 9-åring för att jag inte åkte hem tillräckligt snabbt efter frita, åkte till Viken en sväng och inhandlade lite blommor till farmor och farfars utetrappor och blev inbjudna på kaffe. Därför missade vi nog när Elis bästis åkte förbi (som han kanske skulle leka med) och det var just MITT fel!!
Tidigare idag har jag gjort ladugården, sopade foderbord, hade ut mineraler och sedan sex balar.
Åkte sedan hem och fick en välförtjänt kopp kaffe och då var klockan redan 10,45.....men gott var det:) Var sedan en sväng till farmor i Härad, då Michelle ringde efter mig och sedan hem igen och hämtade maten jag skulle bjuda på där. Dagens meny var (fettsnål) lasagne och sallad och det blev gott om jag får säga det själv (och det får jag, va?;)
Känner mig nöjd med dagen och nu ska jag lägga Svea och sen blir det obligatoriska teet och knäckemacka till kvällsmat. Jag sköter mig bra nu med maten och det går neråt igen (på vågen) :)))))) BRA!
Fredrik är inte hemma än så han missar Svea vaken idag, det händer ganska ofta i och för sig men så är det när han går upp 04,30 och inte är hemma förrens efter hon har somnat.

Inga kommentarer: