tisdag 5 februari 2013

Lugn kväll (hoppas jag).

Åh, vad skönt med en lugn hemmakväll! Jag skulle egentligen åka och träna easyline ikväll men Fredrik skulle jobba sent så jag bokade om och tog halvtimmespasset på lunchen istället. Det gör faktiskt inget för min del, för som vanligt var det högt tempo på det passet och jag tror att vi alla var ganska trötta efteråt, åh, så roligt! Jag var där redan vid 12 så jag hann gå fem minuter på löpbandet och springa 18 minuter. Förklara för mig varför det är lättare att springa inomhus? Tiden bara skenade (he-he) iväg. Min plan är ju att jag ska springa hela Häradsrundan i vår (ca: fem kilometer). Jag vet att jag orkar (det är inga problem), men det som jag älskar med att promenera är lugnet och alla underbara synintryck jag får av naturen. I lördags när jag gick från Liljestad och hem var det en otroligt vacker solnedgång över Rånen och jag sa högt för mig själv -Herregud så vackert! Sådan är jag, jag pratar rakt ut ibland och ni som känner mig vet att jag pratar med mina djur hela tiden.
 

 Tycker Svea är ganska duktig när hon målar av Fredriks skördare....viss likhet finns ju och hon har inte målat av en bild utan det är målat rätt från huvudet .)
 Utökning i kaninfabriken. Fyra sötnosar tittade ut i söndags morse. Elis hämtade ensilage åt dem :)
 Innanlår (älg) brynt och sedan gått i ugnen. Lite ris och sallad, jäkligt gott kan jag lova:)
Nyss hemkommen från ladugården där jag har tvättat tjurar på eftermiddagen. Nu ska jag snart duscha och förhöra barnen på läxor och efter det krypa ner under täcket :) Underbart när jag vet att det ligger nytvättade lakan, påslakan och örngott i torktumlaren, finns det något skönare än att glida ner i en renbäddad säng :)

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Hellre rena lakan än att vakna mitt i natten av en förtvivlad liten pojke som har kissat i sängen. Men han var tapper när jag duschade av honom och sedan fick han krypa ner i vår säng. Han somnade om inom 30 minuter men för mig tog det 1,5 timmar att somna om.. Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Blä...för kiss i sängen. Har du bra skydd under? Jag har annars superbra som jag fick via BVC. Lätta att lägga i sängen och att tvätta. Fick tre stycken och de skulle ha kostat runt 1500 kr så det är bra kvalité kan jag lova. Puss!