söndag 3 februari 2013

Skön söndag!

Nästan alla har lagt ut bilder på facebook där de visar att de har varit på isen och åkt än det ena än det andra.....ser fantastiskt ut. Fredrik började redan igår att säga att familjen skulle åka skridskor i helgen. Kan väl inte skryta så mycket om att vi kom iväg. Idag var han inte hemma förens vid 14.30 tiden och jag skulle iväg och träna vid 16-hugget...så vi hann inte helt enkelt, tyvärr, det hade varit mysigt :)

Nåväl, helgen har varit bra på andra sätt, som tur är.

Dagens träning var spinning/core och det var kul det med. Jag känner dock av ryggen fortfarande så det varlite knepigt med mag och ryggövningarna vi körde första halvtimmen. Spinningen gick dock galant och jag blir mer och mer "frälst". Mamma frågade idag vad spinning är och för ER som inte vet det så är det när man cyklar till musik och ledaren peppar och säger vad man ska göra. Det finns olika motstånd. Man ökar motståndet då och då för att det ska likna uppförsbackar (då man också står upp på cykeln och trampar,) helt galet svettig blir man. Och som ni vet ÄLSKAR jag när svetten lackar.
Jag är nöjd med veckans motion som har blivit två promenader och fyra pass på HB.

Nu sova!

2 kommentarer:

Sara sa...

Duktiga du som är så ofta på HB, jag ska förhoppningsvis kunna köra easyline imorgon och spinning/easyline på onsdag ska bara fixa barnvakt :)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Som du vet går det ju i vågor hur mycket man tränar och när man ändå är inne i en "topp" är det lika bra att köra på (och just nu är det så roligt!)Jag står som 1:a reserv till onsdagen, så vi får se. I morgon kör jag easyline/kväll. Hoppas du får tag i barnvakt!
Kram K