torsdag 21 februari 2013

TORSDAG

Idag är Svea hemma från dagis, det är ju ändå sportlov, Elis och Svante har varit hemma hela veckan. Jag föreslog för min make att vi kanske kunde åka till Västervik och bada. Min älskling kontrade med att VI (jag och barnen) kunde komma till honom i skogen och grilla korv. Ja, okej det är ju ganska mysigt det med och ett litet äventyr för Svea. Det bästa är ju att han är här på Stjärneberg och hugger, väldigt nära hem, tittar jag ut genom köksfönstret ser jag var han har bilen, kan det ta en minut hem?
 
 Döm om min förvåning, när jag nyss ringde till honom och hörde efter när han kommer hem för att dricka kaffe, svarar att han sitter precis och dricker kaffe med kusin och morbror.....missförstå mig rätt, inget fel med det, absolut inte....MEN...om han använt den där lilla svarta saken som han bär på sig (mobilen) så kunde han ha ringt och sagt det, så kunde jag kommit bort med barnen och vi kunde pratat och druckit kaffe ihop eller så hade de alla kunnat komma hem hit till värmen.
Näe, jag är inte bitter...jag är så van att jag egentligen inte ens borde reagera.
Hur eller hur älskar jag honom så det gör ont och kaffet smakar faktiskt väldigt gott. Jag har ju trots allt första parkett här: Svea som roar mig, just nu sitter hon köksbordet och fiskar STÅÅÅRA FISKAR med Elis hörlurar.
Ha en fin dag ni med!

Inga kommentarer: