tisdag 19 februari 2013

TISDAG!

SPORTLOV!
 Svante och Elis är hemma med deras kompisar från Loftis, Axel och Arvid. De kom i söndags och stannar nog tills i morgon......jag lagar mycket mera mat än jag brukar och har döpt om mig till RUT.
Svea är på dagis och tre av fyra killar är med mig till Liljestad, där jag idag har hjälpt Bengt att få två kolvar till Drivaxen på plats, samt utfodrat :) Killgänget körde fram balar till mig och det är ju kanonbra :)
Lunchen bestod idag utav köttfärslimpa, potatis och god sås av "saftspadet", och så sallad så klart!
Idag var jag på HB och körde halvtimmes easyline med Cissi, satan i gatan vad bra hon är, både på att "sätta ihop" ett tufft och hårt esylinevarv samt att peppa så man gör sitt yttersta....härligt!

Vägningen igår då?
Jodå, minus 1,1 kg! (varav 0,8 kg var fett) och plus 0,5 kg muskler :) Jag vill ju inte tappa muskelmassa så detta var ju ett ganska bra resultat (och hade jag inte "svullat" i helgen hade det ju varit ännu bättre siffror, men jag måste få släppa lite på dieten på helgerna annars står jag inte ut ;)

Jag väger nu som jag gjorde när jag var "färdig" med VV (färdig och färdig, jag menar när jag självmant slutade på grund av de långa resorna, tyvärr) MEN jag tror (vet) att jag är mer vältränad nu än då.  Jag har ännu inte blivit smal men minskat över tio centimeter i midjan så det är klart jag märker det. Totalt har jag gåt ner 6,2 kg på 6 veckor så jag är NÖJD!
Jag vill härmed tacka min make som låter mig åka och träna så mycket!!!!!!!

4 kommentarer:

Sara sa...

Nu har du även inpirerat mig med matlagning!! ;) Köttfärslimpa var jättelänge sedan jag gjorde så det kommer jag göra snart. Det är ju såå gott och enkelt att göra.
Ses imorgon på HB eller?

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Men visst är det enkelt och gott med köttfärslimpa! Jag fyller inte mina så ofta men det går det ju också att göra med massa godsaker:)
Jag har bokat mig på både spinning/easyline och gympan idag. Än så länge tror jag att jag "bara" går på det första.Förra veckan körde jag båda men det går inte att hålla på så här i längden....synd att båda passe är så roliga. Kram!

Sara sa...

Ja det är lite synd när två roliga pass är på samma dag. Jag föredrar ju att träna på förmiddagen, men tycker att gympan är såå rolig. Jag har bokat mig på Sannas fredags pass Shape up/Spinning har inte en aning om vad Shape up är men säkert asjobbigt :)
Idag blir det älgstek tillagad i stekpåse men imorgon blir det nog köttfärslimpa, eller för att Lina ska äta en enda stor köttbulle ;)Kram!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Shape/up:en är toppen. Det är lite olika från gång till gång, armar, balans, rygg och mage i en salig och rolig blandning. Tiden bara flyger iväg :)
Idag blir det korvstroganoff (också asenkelt).
Kött i stekpåse, det var länge sen, det körde vi mycket just när Fredrik och jag träffades, det var han som lärde mig, på den tiden kunde jag INTE laga mat (mer än spagetti och makaroner) mums, säger jag bara!
Tror jag "hoppar" kvällens gympa ;)
Kram!