måndag 8 april 2013

Åter i vardagen!

Nu börjar skolan igen och allt blir "som vanligt". Rutinerna är igång, barnen iväg och jag gör ladugården, dock inte idag då vi ska till LRF konsult och gå igenom bokslutet.
Helgen har varit bra. I fredags skjutsade jag ut grabbarna till Loftahammar, då de skulle till sina bästisar. Ensam hemma var Svea och det var jättemysigt. På lördagen käkade vi våfflor och efter det stack jag åter igen till L-hammar för att hämta hem Svante och Elis samt lämna Svea för vidare transport till Björkö, där hon skulle vara över natten. Väl hemma igen la jag mig på sängen (kors i taket) och då knackade det på dörren. Det var Mia och Martina som undrade om jag skulle med på promenad. Japp, det ville jag, man blir ju faktiskt piggare av att röra på sig än ligga och sova ;) Vi gick ner till Fogelvik där vi sedan satt ute i (kalla) solen och fick ett varsitt glas rött, mysigt, trevligt och gott!
 
Fredrik kom ner och hämtade mig och vi for i raketfart hem för att duscha och sticka på förfest hos Jonas och Pia i Tryserum. Hade skitkul och skrattade mycket. For sedan till Ekbacken för pubafton. Där var också trevligt även om vi inte var så många men träffaed lite nytt folk och det är alltid kul.
 
Söndagen var lugn, vi hämtade Svea i L-hammar och vet ni vad.....jag köpte en pizza:) WOW, det är så länge sedan att jag inte kommer ihåg när det var senast.....gud vad gott det var!!!!!
 
 Våffelkladd!
 Så här kan man också ligga :)

 Min älskling!
 Fredagsmys med Svea!
Min söta prinsessa!
Motion den här veckan....en löprunda, tre pass på HB och en promenad :) Skapligt men inte helt på topp:)

Inga kommentarer: