torsdag 18 april 2013

Tjing tjong!

Den här veckans träning går inte bra.....mån, tis kanon, onsdagens pass inställt, dagens pass avbokat då Fredrik inte är hemma och jag inte har barnvakt och så fick jag precis ett sms om att "det bästa passet" på hela veckan (Sannas ShapeUp/spinning) är inställt......hur ska det nu infinna sig någon "fredagsfeeling"?????
Nåväl, veckan är ju inte slut än och jag har ju tre dagar på mig att träna här hemma med löpning och lite styrka.
 
 April 2012
 
April 2013, inte ser jag någon skillnad fast det är cirka 5-7 (?) kg mellan bilderna. Men hur eller hur är jag i bättre "skick" nu och kondisen och muskelaturen är mycket bättre :)

Idag har jag börjat dagen som alla andra dagar....i ladugården, hade ut fyra balar. Sedan flyttade jag om ungdjur, då vi fick en box tom igår, då vi skickade tjurar. Vid 10-tiden åkte jag hemåt och då anslöt min make så vi drack kaffe ihop. Ute öste regnet ner :((((
Efter det satt jag på "kontoret" och fixade med papper och betalade fakturor (samtidigt som jag gjorde köttfärslimpa och vek tvätt och tvättade, konstig kombo ;).  Ordnade lite med djurpapper och rapportering till CDB när jag ändå "var i farten". På eftermiddagen var jag åter till Liljestad då jag hade ut kraftfoder och ytterligare två balar. Körde även fram 8 balar tills i morgon.

Nu är klockan 18.14, Fredrik är i Tryserum med Drivaxen för att köra bort riset som blev efter trädkapningen som han och Tobbe gjorde igår på skolgården. Träden har varit kusligt dåliga på skolgården och förra året ägnade de flera timmar åt att kapa ner (hamla) träden. Resultatet blev mest SKITPRAT men jag är stolt och glad över att grenarna försvann, för de var verkligen inte "till godo" för en skolgård, framförallt därför : 1. Hade något barn eller personal fått en gren i huvudet, vet jag inte vad jag skulle gjort. De hade nog avlidit och jag hade aldrig "kommit över" det (och jag vill inte "skylla på"  att det är lätt att vara efterklok). 2. Fasaden på skolbyggnaden har nu ingen skugga eller grenar med lövverk som skuggar, rispar och riskeras att ramla på huset, 3. Alla löv som blir på hösten är nu minimerade från 100% till 0,5 %. Och bara träden överlever hamlingen så kommer de bli jättefina och få "nytt liv".
 Nu har jag lovat Svea att gå ut så hon får "jaga kanin" så det är bäst jag hänger med. Det är ändå 15,3 (i solen) och det blåser hyfsat varmt.
God kväll!

Inga kommentarer: