lördag 13 april 2013

Så härlig början på helgen :)

Jag älskar fredagar som ni alla vet och gårdagen var inget undantag. Dagen började som vanligt med SKITVÄDER, ladugård och sedan ett underbart shapeup/spinning pass med SuperSanna (som är världens bästa ledare).
 
Gjorde ladugården även på eftermiddagen och jäklar vad det regnade då. Åkte och hämtade barnen tidigare och efter det fixade jag mig i ordning för att åka och träffa Cissi och Titti på Davidssons i Viken. Fick skjuts av snälla Nettan (tack).
 
 Vi hade redan innan bestämt att vi skulle dricka galiano, hur länge sedan var det???? Någon gång i början av 90-talet på förfester i Ankarsum/Växjö ;)
 Hot shot!
 Jag skulle ju äta middag med familjen senare så jag tog "bara" en Toast Skagen som var jättegod!
 Fina brudar, va?
 En röd, en ljus och en mörk :)

Svea fick en citronbiskvi på Davidssons.
Väl hemma efter en mysig after work, så fixade jag mat. Hade en rostbiff från nöt i ugnen (sedan kl. 14.00-tiden) så den var perfekt när jag kom hem :)
Gjorde klyftpotatis och sås av köttsaften.
Nu är det lördag och vi är hemma och fixar, det är inte en lugn stund när Svea är i farten, kan jag lova :) Fredrik är och hugger i Härad och vi kanske sticker bort till honom och grillar korv sedan, vi får se, härligt med helg är det i alla fall!
Kram!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Vilken snygg färg på dig! Köp mer i den färgen! Kram