torsdag 11 april 2013

Jag är lycklig!

Helt plötsligt törs man inte skriva vad som helst i sin statusuppdatering på facebook, iallafall inte om det är något positivt, typ att man är lycklig, glad eller att man varit och tränat och känner sig nöjd. Nu har det kommit studier på att om man skriver sådana trevliga "statusar" så är det något som inte stämmer och man är egentligen "dum i huvudet" och väldigt misslyckad som person, (jag tror dock att det grundar sig i AVUNDSJUKA, som för övrigt är bland det värsta jag vet)
 Jag vill härmed säga det att jag är VÄLDIGT lycklig! Har en underbar man, tre fantastiska barn, roligt jobb, fina vänner, snälla släktingar och jag är så in i helvete nöjd med min träning!!!!!!!!
 
Visst finns det dagar då man inte är på topp men då brukar jag ju faktiskt "kladda ner" det här också men oftast lever jag med små lyckopirr i kroppen och det är så skönt! För tre år sedan var ju situationen en helt annan och jag mådde verkligen INTE bra, ni som hängt här länge vet ju varför, ni andra (om det skulle finnas några nya läsare) kan ju gå tillbaka till nov 2009- till juli 2010, när Svea föddes och hennes första halvår i livet, och kolla varför jag inte mådde bra :(
 
 Svea kollar på You Tube med tungan rätt i mun.
 Svea tar kort på Fredrik.
Svea och Sven myser framför tv:n:)

Hoppas du också mår bra och tar tillvara på det du har runt omkring dig!

Inga kommentarer: