måndag 7 december 2009

Dagens Svea.

Dagen har bjudit på "skitväder", jag som hade tänkt att gå ut med Svea, besök av Christel och av mamma, ultraljud av Sveas hjärna, det såg normalt ut (phu!), ytterligare besök utav mina andra tre älsklingar och bortagning av sonden, för att se om hon äter bättre. Den som tror att man har all tid i världen här inne tror helt fel. Timmarna bara flyger iväg och tyvärr har jag inte hunnit sova något idag. Den enda tiden som jag hade till att sova ville inte Svea sova och då är det svårt att göra det.
Vi har också (äntligen) fått prata med en barnläkare som nu har "tagit tag" i både det ena och det andra. Först kommer det att utredas varför Svea har så högt hb, det kan vara något med njurarna, så nu har hon en "kisspåse" på sig, så att de kan analysera urinen och kolla äggvita, bla. Sen hade hon något förhöjt blodtryck, så det skulle vi kolla om i morgon igen, plus att ta nya prover (usch och blä). Läkaren (en kvinna) var jätteduktig och nogrann och hon verkar verkligen veta vad hon pratar om, tack och lov. Hon kunde inte säga när vi får åka hem men hoppades på att vi skulle slippa fira jul här inne.................!

Det var otroligt härligt att träffa grabbarna idag med. Svante och jag var på Åhlen´s och trösthandlade igen. Det blev tre nya bodys, gosedjur och strumpor till Svea och finkläder till Svante, som han ska ha på nobelfesten i skolan på torsdag, och lite andra kläder till båda pojkarna. Innan det var Fredrik med S och E och köpte vinterskor till dem båda, så nu hoppas jag att S struntar i att springa omkring i sina gamla, alldeles för stora fotbollsskor;-)

Nu är det bäst att jag försöker slå omkull mig i någon timme innan jag ska ge "lilla damen" mat igen.
God natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni inte fått träffa nån läkare förrän NU??? Det var ju verkligen på tiden! Nu måste dom hitta nån förklaring, och göra något åt det, så här kan ni ju inte ha det.
Kram N

Niklas sa...

Hoppas dom hittar vad det e´ som "felar" lilla Svea så ni får åka hem snart!!!!!
Håller alla tummar & tår att hemfärden blir snart!!!
Kramar PIA

Anonym sa...

Jodå N, vi träffar läkare varje dag men just den här har "tagit tag" i allt, skönt.
Tack Pia för tummhållningen, hoppas den hjälper;-)
K.

Mia sa...

Hej vännen!
Hon är så himla fin lilla Svea. Så skönt att höra att det verka hända lite nu,med fler prover etc. Det känns ju lite lugnar nu också i och med ultra-ljudet.
Tänker på Er.Kramar till Er alla.//Mia