tisdag 22 december 2009

Dan före dan före doppardagen.......

Är det säkert att det verkligen är jul om två dagar? Jag är fortfarande kvar i slutet av oktober i mitt sinne. Det är helt normalt att man tappar tidsbegreppet när man är med om det som vi har varit med om, sa "min" kurator som jag pratade med igår. Hon sa även att det var okej att man blir lite konstig i hjärnan och "tappar" och blandar ihop ord, phu!, jag andas ut.........för min skalle är värre än någonsin. Idag har annars varit en bra dag, vi har haft besök av Sofie, Ulf och barnen, Christel, Fredriks kusin med tjej, trevligt, trevligt! Och så har jag varit på stan och införskaffat en ny garderob. Med tanke på att jag väger 20 kg för mycket så var jag tvungen. Sofie (och Alvar, som låg och sov på golvet utanför provhytten) hjälpte mig att välja kläder. Hittade massor och jag frågade om kassörskan hade provision, för i så fall hade hon blivit rik. Kände mig som i filmen "Pretty Woman", det var bara pizzan som fattades.
Alvar hade blivit så stor och han var glad hela tiden, så roligt att träffas, sötnos.

Vad har hänt med Svea idag då? Nya blodprov, HB:t var högre igen (shit), varit hos logopeden (som inte sa något särskilt), men framförallt så tuttade hon i sig 37 ml på flaska....YES, alltid nå´t att vara glad för. Och så hade hon ju växt 3,5 cm på längden och gått upp 300 gram sen hon föddes....YES, igen!

Nu är min önskan att få träffa grabbarna så att jag får ge dem en bamsekram, förhoppningsvis blir det i morgon. Nu är det kvällsfika....fortfarande KOmjölksfritt, inte så kul men det går!

1 kommentar:

Lina sa...

Härligt att Västervik har en egen Rodeo Drive :) Kolla länken för mer inspiration http://www.youtube.com/watch?v=vbCWOC5szfk&feature=fvst
Hoppas att vi ses i jul!

Kram Lina