tisdag 15 december 2009

Just det, det var så här det var.....

...att vara så trött att man inte vet vad man heter. Som jag skrivit tidigare så matar vi Svea med tre ½ timmes mellanrum, sex gånger per dag, vilket innebär att vi är "lediga" mellan 00.30 och 06.00 och då är det meningen att vi ska sova....... men vad gör man då om inte "lilla damen" vill sova vid den tiden, utan helst vill skrika och muttra och vrida och vända på sig???? Jo, man blir skittrött dagen efter, vilket jag har varit idag. Som tur var kunde Fredrik jobba hemma idag, med att slipa kedjor, så jag har fått mycket hjälp av honom. Elis har även han varit hemma, för han mådde inte bra i morse, men den gossen kan lura vem som helst, för bara vi ringt och sagt att han inte skulle komma till skolan så var det inte något fel på honom:-) Som tur var är både Elis och Svante väldigt hjälpsamma och kan springa små ärenden när man sitter och sondar.
Svea har börjat att le lite smått och då är hon gudomligt söt och rar.
Elis ser ut att vara jättelång på detta kort och han har nog växt en bra bit på längden för många av hans byxor har blivit alldeles för korta.
Nu ska jag pumpa, igen och snart sonda så hej på Er!

2 kommentarer:

Niklas sa...

Åhhh....va´ go´ hon e´!!!!!!! :o))
Kramar PIA

Mia sa...

Go´morgon på Er!
Vilken fin liten dam!
Pratade med Fredrik igår,ja,det verkar vara fullt upp.Och får man dessutom inte sova... Så skönt att ni ändå kan vara hemma båda två. Klart storebror ville vara hemma nu när lilla-syster kommit hem!!!!
Kramar till Er.//Mia