måndag 21 december 2009

En ganska bra dag!

Äntligen fick vi svar på kromosomprovet......hon hade INTE någon avvikelse. Lättnaden är otroligt stor och genast känns livet lite bättre. Nu ska vi ta prover på en sjukdom som heter "cystisk fibros" på onsdag och den är ganska allvarlig men det är skönt att kunna utesluta kromosomprovet iaf. Fredrik åkte hemåt i morse, han skulle flytta hem skördaren till Stjärneberg. Jag har haft besök av Lena och av Christel. Alltid trevligt med besök. Lena som bor i stan, sa att vi var välkomna hem till dem på julafton om vi var tvungna att vara kvar på sjukhuset. Åh, vad skönt det kändes och det känns lockande även om vi inte blir kvar. Men enligt doktorn så får vi åka hem över jul....om vi vill!
Min kära syster sprang ner på stan en sväng och när hon kom tillbaka fick jag denna supersnygga blus. Åh, vad glad jag blev! Känner mig så "glåmig" och sliten så den var verkligen en glad överraskning, kolla in färgen, bara den piggar ju upp en sliten mamma.

Den här bilden tog jag för en stund sen och visst ser det ut som om Svea gör segertecknet, det måste ju betyda att allt kommer ordna sig förr eller senare:-)))))))
Återigen, tack alla vänliga människor för allt stöd vi har fått av ER, det värmer så mycket!!!!


6 kommentarer:

Niklas sa...

Åh.......vad skönt!!! Inte för att jag trodde att så va´ fallet men förstår att det kändes härligt att få reda på det "på riktigt" så att säga!!!!! :o)
Hoppas nu bara att det vänder så ni kan åka hem & så förbli!!!! Håller tummar & tår!!
Kramar PIA

Christel sa...

Ha ha, rolig (och söt) bild på Svea då hon gör segertecknet :)

Puss&Kram
/C

Lina sa...

Skön tjej, den där Svea :)
Kramar Lina

Anonym sa...

Svea måste vara världens sötaste bebis! Hon kan verkligen ta en kamera. Så underbart att det blev ett bra svar på gentestet! Hoppas att ni får ett snabbt svar ang. CF också så att ni inte behöver fundera mer på det sen!

Kram till er!!
Sara

Niklas sa...

Glömde ju.....ni e´ båda SÅÅÅÅ söta i era nya "stassar"!!!!!!!
Kramar PIA

mia sa...

Halloj på Er!
ÅÅÅhhh,så skönt att det inte visade något!Har nu suttit och tittat och tittat på lilla underbara Svea-hon är otroligt söt! Och vilken snygg mamma...Vilken gullig syster du har.Den var verkligen jätte-fin.Hoppas nu att ni får komma hem till jul.Önskar Er allt gott. Krama den lilla mys-tjejen nu.Massor av kramar till dej också.;-)Mia