fredag 8 oktober 2010

Har just...

...avnjutit en STOR kopp te och varma mackor till det. Dagen har varit bra på alla sätt:)
Fick ett glatt besked på vågen i morse och genast blir det lite roligare och man orkar fortsätta med denna viktkamp. Fattar inte att kilona kan sitta sååå in hel.....te hårt.

Dagen fortsatte på skolan där jag var med på två medarbetarsamtal, det var både givande och intressant. Snackade sen lite med förskolepersonalen och Lina bjöd på kaffe igen, TACK!
Jag blir glad över att vara och hälsa på, på skolan, önskar att fler föräldrar verkligen tog sig tid att hälsa på sina barn och se vad de gör om dagarna.

Passade även på att äta innan jag tog med mig Elis och vi åkte hem. Fredrik, Svea och jag tog vagnen och gick ut till Åbäck där Fredrik hjälpte mig att röja ner lite mer sly, nådde inte upp ordentligt. Nu ska det gå att skjuta utan att det kommer en enbuske i vägen:) Så hoppas jag förstås att det kommer några älgar dit också!Svea och jag innan jag åkte till skolan i morse, okammad, hittade inte borsten.....

Efter det gick jag runt Härad och Fredrik hämtade Svante i skolan.
Hann även med att mocka ut hos hönsen i eftermiddag så nu är det rent och fräscht igen!!! Jag får fortfarande några ägg varje dag och det är härligt, mina ägg är sååååå goda.
Grabbarna har kört cross i trädgården, jag plockade äpplen som jag åkte till älgarna med och Fredrik har slipat kedjor:) Effektivt, härligt och roligt!
Och som sagt, nu har det blivit te och mackor, inget fredagsvin här inte:)
Kanske jag tar mig ett glas i morgon men bara kanske, blir ju oftast att jag plockar i mig massa annat skit (läs: GODIS och CHIPS) när jag får ett glas "innanför rocken" och det vill jag inte nu.
Måste kämpa vidare med vikten!!!! Jag vet att jag tjatar om mina viktproblem hela tiden men för mig är det en så stor del i livet. När jag är i viktminskningstider så tänker jag på vad jag ska äta och inte äta, träning, vågen mm 80% av dagen. Jag vet att jag är lite "knäpp" när det gäller det och jag har på något sätt en "ätstörning". Men jag har ju gjort den här resan två gånger tidigare, efter mina grviditeter och når jag bara målvikt så är jag jätteduktig att stanna där.
Ha en fin kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Duktig Lina jag är stolt över dig Kram Mor

Niklas sa...

Hahahaha.....måste bara säga att vi e´ bra lika du & ja´!!!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack snälla mamma, jag är stolt över dig också!
Kram!

Pia!Ja det kanske vi är, kul!
Kram!