fredag 29 oktober 2010

Tränade igår...igen!

Ja, jag lyckades att komma iväg till L-hammar igår och jag känner mig så nöjd. Världens roligaste gympa är det också och det gör ju inte saken sämre. På torsdagar är det mer step-upbräda som gäller och det är svårt att förstå att det kan vara så kul. Svetten rann på mig och jag kände mig duktig. Lena är en toppenledare och det var ganska lätt (även om jag gjorde många stegfel) att hänga med.

Något som jag har svårt att förstå är hur det kan komma sig att vi inte var mer än 9 pers (inklusive Lena) i ett så pass stort samhälle som Loftahammar. På måndagarna är det många fler men vad är det som gör att inte fler tränar?



Och framförallt varför är det aldrig några killar med, de borde ju också behöva röra på sig. Vi tjejer brukar ju vara duktiga på att vara ute och gå då och då men (jag tänker på tex Fredrik) hur ofta brukar killar röra på sig bara för att det är nyttigt och bra? Frågar ofta F om han ska med ut och gå men näe......lite synd för det är ju också ett ypperligt tillfälle att prata samtidigt som man får frisk luft och bättre kondis. Försökte få Svea att skratta när jag tog kort men det gick inte så bra men varje gång efter jag "knäppt av" ett kort så skarttade hon, he, he, he sa hon då.

Idag är det fredag och i morgon ska jag hjälpa till att spakla i Elis klassrum. Vi föräldrar ska försöka snygga till lite där (LÄS: MÅLA OM).

Efter det ska vi försöka ta oss ut till Björkö, iaf jag. Fredrik är fortfarande förkyld:)


Nu ska jag prova och ringa till Finland och se om jag får tag i min söta Svante.

6 kommentarer:

Björköborna sa...

Men du vet, män behöver ju inte sköta om sin kropp, de är ju attraktiva ändå....

Jag skulle gärna vara med på gympan i Loftahammar men jag kommer hem för sent från jobbet och åker för tidigt på morgonen så jag orkar helt enkelt inte :(

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jamen det förstår jag. Men jag tänker på DE som bor I Loftahammar, varför? Alla kan ju inte vara nyförlösta morsor med barn som har sond?
Och bara det att man mår SÅÅÅÅ mycket bättre och blir piggare av att röra på sig.
De måste ju finnas åtminstone 20 pers bara i hyreshusen som är träningskansidater och då har det typ BARA 100 meter till gymnastiksalen. Ja,ja det får skylla sig själva:)
Ja, karlar med ölmage är attraktiva som tusan;)

Björköborna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Och det här vet ni eller? Så om man inte går på gympan betyder det alltså att man inte tränar och motionerar, OK. Så kan vi ju inte ha det, ett helt samhälle som bara sitter i bilen och ser på tv det är ju förskräckligt.
Hörrni, allvarligt? :)

Christel sa...

Nej, inte allvarligt menat från min sida.

;) = lika med skämtsam ton och det hoppades jag att alla förstod.

Förlåt förlåt om jag skojade på ett tråkigt sätt som sårade någon, det var verkligen inte meningen *skäms*.

(Jag ska se om man kan ta bort kommentaren för den var ju olycklig).

Hälsningar Christel

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jag menade verkligen inget illa heller. Jag tyckte/tycker bara att det är så synd att inte fler går på Lenas roliga gympa:)
Jag om någon vet att man kan motionera på mängder av olika sätt, crossen, promenader, dvd, simma mm mm
Och kommentarer mellan syrran och mig ligger det väldigt mycket ironi i.
Mvh Karolin