lördag 23 oktober 2010

Lite olika bilder från oktober-08 -09 -10

Idag har jag fått andas lite skärgårdsluft och träffat mamma, pappa och syrror med familjer och jisses så skönt det var! Var först hos ma och pafm och sen hos Christel och Magnus från lunch och framåt:) Christel och jag var ute och gick en sväng tom och under tiden hade Jennifer hand om Svea, hon tjöt...typ....hela tiden men "Feffe" fixade det galant ändå:) Svante och Svea här om dagen alltså 2010.
Ja, gissa vilket år detta kort är taget....kan det vara 2009?? Vägde nästan 100 kg!!! YEEEES!

Svantis 2008!
Elis bär ved 2009!
När jag var på Björkö frågade Christel om inte jag kunde följa med dem till Skottland i början av december. Gissa om det kändes lockande (JAAAAAAAAAAAAA!)
Men när jag kom hem och pratat med min älskling så insåg jag att vi behöver VERKLIGEN göra något ihop bara han och jag. Så nu har vi preleminärbokat en helg i Sthlm i stället, och GUUUUD vad jag längtar dit:))
I morgon ska Fredrik stycka älg, annars hade jag åkt och jagat. Var bjuden på en trevlig jakt MEN tyvärr kan man inte hinna allt:( och :)
Sovdags, efter en fin dag och kväll.
Tack och god natt!


4 kommentarer:

Anonym sa...

att ni .ivägö

önskar verkligen att ni kommer iväg. Kram

Anonym sa...

att ni .ivägö

önskar verkligen att ni kommer iväg. Kram

Anonym sa...

När ska ni till Stockholm? Var ska ni bo?

Härliga bilder på sidan! Gud vad Alvar är lik Svante på bilden när Svante är liten.

Kram
Sofie

Anonym sa...

Ja, visst behöver man komma bort ibland. Det är ofta då man kan få längta hem och kunna njuta av det man har hemma efteråt! Så försök att planera in nåt, det behöver ju inte vara så mycket, bara en liten tur!

Har varit dålig på att följa din blogg, och ännu sämre på att skriva nåt, men det är lite mycket nu...

Kram från Maggan