torsdag 7 oktober 2010

Vill inte.....

...må så här...känner det som om jag håller på att bli förkyld. Lite bihålleinflammationskänsla (oj, vilket långt konstigt ord det blev:) Jag som hade tänkt åka till Loftis ikväll igen. Inte blev det någon träning igår heller för jag hade så ont i huvudet framåt eftermiddagen, vilket jag aldrig har annars. SKIT!!!! Jag inser ju i och för sig att man måste vila ibland också men blir så jäkla rastlös när inte vågen pekar neråt utan hela tiden står och stampar på samma siffror:( Visserligen känner jag på kläderna att de sitter lösare men hallå!!!! jag vill att vågen ska vara snäll också! Denna häftiga växt fick jag av Isabelle i midsommras och nu börjar pepparfrukterna bli röda så nu måste de väl snart vara färdiga, någon som vet???


Elis är hemma från skolan idag med, han hade feber i tisdags kväll så han fick stanna hemma igår. Men inte märkte jag något "fel" på honom mer än att han åt mer än han brukar:)))

På måndag börjar älgjakten och jag har lagt ut äpplen på ett ställe samt rensat sly vid passet men ännu är det lite osäkert om vart jag ska sitta. Jag och Svante såg tre älgar igår, på långt håll men det var två vuxna och en kalv iaf.
Jag längtar tills måndag!!! Fredrik kommer då att vara hemma och ta hand om Svea. Vi ska även in till doktorn då och visa upp vår lilla pingla:)

En STOR trumpetsvamp!

Nu har jag druckit TVÅ stora koppar kaffe och jag hoppas att min huvudvärk igår bara berodde på att jag inte hade fått i mig något koffein på hela dagen.

Svea och jag bakade en äppelkaka till farmor och farfar igår som vi lite senare på kvällen var och överlämnade. De blev så glada att få träffa Svea.

Nu är det "knappdags" så ha en bra dag, gott folk!

2 kommentarer:

thomasmalin sa...

Hej!
Hoppas att känner dig piggare i dag. jag har också blivit förkyld... ont i halsen och snorig :( Måste också hoppa över gympan i kväll. Vilka fina kläder Svea har från Villervalla:) Herman har en mössa i samma mönster) Hoppas vi ses snart!
Kram!

Anonym sa...

Vikten ska man inte stirra sig blind på, när det gäller vågen, har jag hört. Får man mer muskler så väger de ju också.Du känner ju det på kläderna,o det är ju viktigast Kram Mor