lördag 9 oktober 2010

Trevlig dag på Tryserums friskola!

Idag var det dags för en av två fixardagar den här terminen. Det var ganska många föräldrar (men samma som vanligt!!!) och de flesta i personalen och så massor av härliga ungar förstås:)
Jag och Isabelle skötte korv, kaffe och saft i matsalen. Vet inte vart de andra i styrelsen höll hus???? Reportern jag ringde igår från Länstidningen var ute så det ska bli spännande och se vad han "knåpar" ihop.
En söt Svea!
Var till Viken och storhandlade när jag kom hem, hela familjen var med. Kände mig inte så pigg, panodilen jag tog i morse började väl gå ur kroppen. Fasen....bryt ut då jäkla förkylning eller far så långt iväg du bara kan. En söt Elis med ketchup (som blod) runt munnen.

En söt Svante läser sin favorittidning "Kalle Anka". Jag älskade också "Kalle" när jag var liten:)
Ikväll har vi ätit supergod mat, rotgrönsaker i ugnen, potatis, palsternacka, rotselleri och morötter (Svea lät sig VÄL smaka av dem också:)
Till det nötfilé och dovhjort som vi grillade. Hämtade tomater, gräslök, purjolök och persilja i växthuset och gjorde en kanongod sallad av dem. Tänk att purjon kunde bli så fin och bra!!!
Nu måste jag krypa till sängs (klockan är inte ens 20,00) men jag mår rent ut sagt SKIT:(


4 kommentarer:

Niklas sa...

Vi verkar ha samma "skit" både du & jag!!? Filippa genomförkyld & febrig så vi har tillbringat hela dagen i horisontalläge! :o(
Krya på dig Karolin!!!!!!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack PIA!
Krya på dig du med!!!
Kram.

Anonym sa...

Behöver vi de andra?
/Isabelle

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Så sant Isabelle! Vad ska vi med de till;) Vi är ju bäst!