måndag 18 oktober 2010

Sveas första steg!

Glömde ju skriva det igår att Svea faktiskt tog sina första steg söndagen den 17 oktober 2010.
Hon tyckte det var jättekul och jag tror hon nog kommer gå till sin ettårsdag.
Hon har även börjat smaka allt som vi äter nu också och än så länge märker jag inte att hon reagerar negativt på mjölk, phu! Nu har jag även börjat med "vanlig" mat och jag får väl i henne ett par teskedar och hon verkar tycka det är gott:) Hon provar gärna allt jag ger henne om det är i små bitar och INTE serveras på sked. Svea, kan ta några steg!
Idag fick vi hem korten som de tog i skolan. Det var jättefina bilder och här ovan ser ni en av dem. Man kunde beställa i både färg och i svart-vitt.

Svea med sina busbrorsor.


Idag har Svante varit väldigt hängig och i morse sa Elis att han också hade ont i huvudet. Med det livet det är på honom nu så tror jag nog att han får gå till skolan i morgon:)
Svea är som vanligt snorig och geggig i sina ögon och hon har inte ätit så mycket idag men, men det har inte Svante heller.
Nu ska jag snart ta mig en stor kopp te och se på Top Model.
Idag har jag gått runt Härad och det är första gången på en vecka jag motionerar. Hade ju planer på L-hammar men det får bli på torsdag i stället för jag började dagen i morse med 2 panodil. Som tur var står vågen still:)


3 kommentarer:

Björköborna sa...

Roligt att Svea snart går! Korten var verkligen jättefina.
Kan du inte vara med och räkna poäng (se min blogg)? Please?

Kram!

Sofie sa...

Så duktig hon är Svea! Att gå redan är inte dåligt :)) Heja Svea! ;) Jättefina kort på dina guldkorn var det oxå. Kramar

Anonym sa...

Jättefina kort, de är så söta. Det är rätt så fint med svartvita kort . Kram Mor.