onsdag 23 januari 2013

Vacker onsdag!

Efter en skitnatt, Svea som hostar, Fredrik som snarkar, Svante som vaknar och inte kan sova, Isa som skäller och vill ut, Isa som skäller och vill in, Svea som hostar ännu mer och som pricken över i:et grannens hund som börjar skälla på morgonkvisten.....så har jag njutit av en KALL men otroligt vacker dag. Som mest var det minus 18 grader när vi åkte till skolan i morse. Konstigt nog var jag inte astrött men visst kändes det när jag vaknade "på riktigt" att jag inte sovit bra och vaknat MÅNGA gånger inatt.

Fredrik och jag gjorde ladugården ihop imorse (tack älskling!) och som tur var är det hyfsat varmt och gott inne hos djuren :)

Jag har även kört ut två ensilagebalar till viltet, samt suttit "på kontoret" (läs:kökssoffan) och betalat räkningar...

Dagens lunch blev spagetti, köttfärssås och grönsaker. Mmmmm!

Har även hunnit med ett träningspass på HB, spinning/easyline och jag är fortfarande chockad över att jag tycker spinningen är rolig :) Den tjejen som hade det idag (tror att det är Therese hon heter) äger gymmet ihop med sin bror och hon var jättekul att "köra för".
Igår blev det Ciccis halvtimmes easyline och det var hårt och svettigt (som vanligt och som det ska vara när det "bara" är ett varv man kör). Hann gå/springa på crosstrainern en kvart innan passet också.
Imorgon ska jag prova box för första gången....ska bli spännande och se om jag tycker det är kul.

Ha det bra!

2 kommentarer:

Sara sa...

Åh box som är så kul. Länge sedan jag boxade, synd bara att det är rätt sent pass. Var nere på personalmöte i em så efter det blev det 45 minuter på gymmet och imorgon kör jag TRX för första gången. Nu jäklar ska jag komma igång igen.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Det kommer gå galant för dig Sara!
Jag tycker också att det är lite sent men jag ska testa iaf, så får vi se sedan. TRX ska jag också prova någongång men jag har lite ont i min armbåge så jag "törs" inte riktigt än. Kram!