torsdag 31 januari 2013

Jo, det är jag.....

Ha, ha, ha! Svea satt och tittade på film från när Svante och Elis var små. Höll på att ramla baklänges när denna filmsnutt kom...en vecka över tiden med Svante :) Alltså, jag har varit stor med alla tre men detta är ju otroligt! Det är ju inte bara magen som har växt, utan låren, armarna och ändan är ju gigantiska! Visst är jag rolig som "bjuder på mig själv"?????
På förlossningen med Svea vägde jag 99,5 kg!
 
Nåväl, det är skönt att inte vara riktigt så stor nu ;)

Idag och igår har jag ägnat mina dagar åt (förutom det vanliga med utfodring) tvättning av boxar och gångar i ladugården, så roligt och skitigt! Lite jobbigt för ryggen men det har funkat när jag suttit på huk lite då och då.

Jag hann även åka och träna igår, det blev spinning/easyline....och ja, jag erkänner det var roligt, även spinningen :D Jag var grymt svettig efteråt och ryggen kändes bra!!!!! Sååå skönt!

I morgon är det fredag och Fredrik har lovat att göra ladugården, då jag ska till skolan där vi ska ha lite arbetsintervjuer, sedan träning, ladugård och FREDAGSMYYYYYYYYSSSSS!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Åh, jag hade skrivit en lång kommentar och så försvann den. Tycker att din mage är liten om man jämför med min då jag väntade KE. Och nu är hela du liten så det är kul att bli påmind om hur du såg ut då du var gravid. Vad fin du blev i håret! Kram S

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Även om magen är "liten" är ju som sagt andra kroppsdelar ganska stora ;) H-he!
Tack för att du kommenterar så bra Sofie!