tisdag 1 januari 2013

1 Januari 2013

Wow! Nytt år!
Oj, vad kul vi hade igår på nyårsafton! Vi var åtta vuxna och nio barn och jag tror att alla hade lika kul. Vi vuxna satt i köket och åt, pratade och skrattade och våra "små" kära huserade i övriga huset. Mia och Andreas hade med sig soppa (jättegod) jag gjorde inbakad kassler med ris och sallad och Sara och Lotta bjöd på ananaspaj med vaniljglass, också fantastiskt gott. Ska jag säga vad klockan var när jag gick och la mig????? Håll i ER....04,30! Behöver jag säga att vi sov vääääääldigt länge idag. Här kommer lite bilder från gårdagen.
 
 Svea sminkar sig inför kvällen.....


 Här har vi skoj!

 Jäääeeee...tummen upp, Svea den lilla partymyran som somnade vid 20,40 för att vakna vid tolvslaget och sedan vara vaken till 03,00.....:)
 Mia den finingen och Moi!
 Lite raketer blev det också.
 SKÅL på ER!
 Ingen kommentar.......
SKÅL och Gott Nytt År!

4 kommentarer:

Sara sa...

Herregud orkade ni vara vakna såå länge. Men tiden går fort när man har roligt. Och fina kort som förevigade oss också :)Tack en en gång för en rolig fest!
Kram

Mia sa...

Vilka fina bilder! Hm..förevigat att man syndade...men det må väl vara hänt en enda dag!Fredrik inledde mig i frestelsen;-) Super tack för kvällen och natten, det göt vi om!

Mia sa...

" Gör" , menade jag ju... Fast vi behöver ju inte vänta till nyår tills nästa fest.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, det var kul som tusan. Mia du röker ju inte på bilden...du har ju bara lånat en cigg av någon annan ;)Hoppas vi syns snart allihpa! Kram!