torsdag 16 januari 2014

Är det någon idé?

Ja, vad tror ni kommer jag somna om jag går och lägger mig? Efter träning och när det är fullmåne????? Ska bara skriva detta inlägg sedan ska jag försöka ;)
Gissa hur min dag började? Efter att jag skjutsat barn till skola/förskola, vill säga......Ja, rätt gissat i ladugården! Jag hade ut fyra balar, var sedan till Nya och kollade där och sedan hade jag ut lite tussar ensilage till viltet....Klockan hann bli 10.45 innan jag fick mitt morgonkaffe (bild nedan). Bjöd svärfar på lunch (köttgryta, ris och rivna morötter.) Efter det kom Fredrik hem och vi gjorde ladugården i Nya. Halvtimmen innan jag åkte och hämtade Svea ägnade vi oss åt att ha ut ensilage till det vilda (igen). Så fint att se rådjur, harar och hjortar stå och äta, helst nu när det är ganska mycket snö :)

 Mums!
 Min fina servis som jag har fått av min gamla mormor. 12 av varje, små, stora och djupa tallrikar, te muggar, fat och tillbringare. Jag älskar dem och har inte använt dem så mycket.
 "Sippa" från Rörstrand.
 Gissa vad vad vi ska äta i morgon kväll? Vilken lyx att bara kunna hämta upp kött från frysen :)
 Sven är numera pigg och glad och kan även stå på sina bakben.
Som sagt blev det lite träning ikväll också. Körde först en timmes easyline och därefter provade jag box ( det också en timme) för första gången. Min sparringspartner var en kille och han var cirka 30 centimeter längre än mig....JA, det var tufft men roligt.
 Nu börjar mitt stora blåmärke på vänster arm att försvinna. Fick en stor gren på armen förra veckan när jag röjde i ungskogen. Det gjorde asont och jag misstänkte nog att det skulle bli ett litet märke...hmmmm! I början var det till och med blått :)
Ja, jag är nöjd med träningsveckan men nästa vecka blir det INTE så här många pass, det tar alldeles för mycket kvällstid i anspråk, behöver hjälpa barnen (helst Elis) med läxor och risken är också stor att jag tröttnar på att åka till Viken varje kväll. Jag satsar på mån, ons och tors kommande vecka, det låter väl rimligt ???!!!!! Men jag måste också passa på att säga att mitt hjärta MÅR mycket bättre när jag tränar, så då får man verkligen motivation kan jag lova.
Imorgon, veckans bästa dag, på återseende!

2 kommentarer:

Sara sa...

Härligt att höra att du tränar, här är min motivation på 0. Har sagt upp mig på Hälsobolaget och det känns faktiskt skönt. Ska försöka ta mig i kragen och åka till Gusum på söndgskvällarna, då jag inte jobbar.
Ha en trevlig helg!
Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Hej Sara!
Kanske kan hänga med till Gusum någon söndag.
Kramar!