fredag 24 januari 2014

Värdelösa batteristrumpor men god jakt!

Idag var både Fredrik och jag glada över att få prova våra nya sockor med batterivärme i. Kan väl inte påstå att de gjorde någon större nytta....kände faktiskt INGEN värme från dem, då är det betydligt  mer värme i "engångsinläggen" som jag brukar köpa och lägga i mina kängor. Dessa var ett fiasko!
Trots detta så gick ju övriga jakten GALANT!
Bildbevis nedanför :)







 Tyvärr var kameran fel inställd och tog väldigt mörka bilder men kanske ni ser att det är en gris jag har skjutit! Sa innan när vi samlades att jag skjuter INTE om grisen springer....tur att man hinner ändra sig :) Det fanns mängder med gris i "Sjöhagen" och jag fick en av dem på mig (springandes ;) ), inte direkt jagandes men ändå var han störd av jakten. Han kom längs sjökanten i vassen och när han kom i en "vasslucka" sköt jag (cirka 70 meter). Jag satt ner i snön, tog stöd mot knäna och tryckte av, såg att jag träffade. Galten vek av RAKT MOT MIG i fullt sken....(man är inte överkaxig då ;) Drog på ett skott till (rak framifrån). Det visade sig senare att det första var ett lungskott och det andra tog i frambenet (vad jag vet än så länge). Ganska nöjd i alla fall när grisen snart låg :) Den vägde runt 80-90 kilo :)

Mina "vapendragare" Emil och Peter :). Och inte att förglömma hunden GÖSTA som var av rasen KOPOV.
Ikväll har jag också haft en trevlig After Work med Mia och Lotta, kan helgen börja bättre, tack kära vänner!
KRAMAR!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också såna strumpor tycker också att de är värdelösa!!! Trist att jag inte kunde komma på AW men korna fick fina fötter o när vi var färdiga var jag klippt slut. Idag ska vi roa oss med att åka pulka o grilla korv hur kul som helst o bra motion. Ha det gott kram Annie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Det blir fler gånger och jag var ju sent ute med inbjudningen ;) Härligt med en utedag. Vi ska till "öppet hus" på lantan idag.
Kram K.

Anonym sa...

Lämna tillbaka batteristrumporna Kram Mor