onsdag 15 januari 2014

.:Tränat:.

Jaha, då är jag inne i den perioden, då jag älskar att träna (visst, jag älskar det jämt men ibland är det svårare att komma iväg). Inget fel i det i och för sig, för jag mår ju så bra av att röra på mig men kanske lite tråkigt för ER att läsa. Dock är det bra och roligt för mig att få skriva ner det :)
Ikväll blev det Jennies gympa och det var faktiskt ännu roligare idag, det är alltid så när man börjar kunna stegen.
I morgon blir det easyline om jag får åka iväg för maken :)


I morse gjorde jag ladugården (som vanligt) och vid 12-tiden åkte jag med Svante till Norrköping för han skulle på "tandställningsutredning". Det blev avgjutningar och röntgen samt fotografering, allt tog över en timme. Det var verkligen SKITVÄDER när vi åkte hem (och rusningstrafik) så man fick köra jättesakta och lugnt hem. Jag åkte bara hem med Svante, klädde om, slängde i mig ett kokt ägg (en favorit just nu om man vill ha snabb energi) och drog till Viken och HB.
Nu får vi se hur det går med insomnandet ikväll, det är ingen panik för jag har en köttgryta som står och puttrar på spisen och det kan den gott få göra någon timme till.
Hej!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Äckligt när det är såhär halt som det är just nu. Tycker det är vackert med snö men opraktiskt.

Ulf och KE är förkylda och jag börjar att känna något i halsen. Inte kul! Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Krya på dig kära syster, hoppas du får hålla dig frisk.
Ja, fy vad hemskt det var på vägen fick sitta och koncentrera mig jättemycket, det var inte bara halt och moddigt utan mörkt också, fy! Skönt att jag inte pendlar mer än mellan Liljestad och Stjärneberg..... ;)
KRAMAR!