onsdag 8 januari 2014

Ett genombrott!

Åh, vad skönt det var att få jobba en hel dag idag. Började som vanligt i ladugården och efter fikat drog jag till skogen :) ÄNTLIGEN, har jag röjt färdigt vägen mellan Härad och Liljestad, jag har röjt från båda hållen och idag kom jag igenom allt sly:)))) Det är helt otroligt vad mycket träd, buskar och ljung det har varit, stundtals som att komma till en vägg.....men som sagt nu är jag klar just DÄR! Inte nog med att vägen åter är körbar för traktor.....herre gud vilka fina pass det har blivit också :) Måste provas snart :)
I morgon fortsätter jag i en tallplantering ovanför Liljestad som jag började lite i förra veckan, ska bli kul det med, välbehövligt och så blir det så fint efteråt :)


Nu ikväll har jag varit på en timmes gympa på HB!!!! Jennie har kommit tillbaka, efter mammaledigheten, så nu har man något roligt att se fram emot på onsdagarna framöver :)
Känner mig nöjd över dagen men kan säga det att jag är ganska trött i ryggslutet....ska snart kolla om min älskling är vaken för då får han nog massera in lite linement i svanken :)
Hoppas ER dag också har varit toppen!
Kramåhej!

Inga kommentarer: